(Poistunut julkaisusta)

IT-tukihenkilö
Temp-Team Finland Oy / Systam Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Yritysesittely


Systam Oy kehittää kokonaisvaltaista vierailijahallintaratkaisua, jonka avulla heidän asiakkaansa mahdollistavat paremman asiakaskokemuksen, tehostavat toimintaansa ja lisäävät turvallisuutta. Vierailijahallintaratkaisu koostuu useista eri sovelluksista, joiden saumaton yhteentoimivuus mahdollistaa ainutlaatuisen asiakaskokemuksen.

Systamin ensimmäiset toimitukset ovat yli kymmenen vuoden takaa ja tänään Systam on alan markkinajohtaja.

Työnkuvaus


Haemme vahvistusta Systam Oy:n asiakastukeen Vantaalle. Jos tykkäät tehdä töitä ihmisten kanssa, ymmärrät mitä hyvä asiakaspalvelu tarkoittaa ja omaat kokemusta IT-hommista ja kokoonpanosta, voit olla heille juuri se oikea!

Arvostamme innostusta omaan työhön ja sen kehittämiseen sekä oma-aloitteista otetta. Työnkuvaa on mahdollista laajentaa oman kiinnostuksen mukaan.


TYYPILLINEN TYÖPÄIVÄSI:

Saavut toimistolle Vantaalle. Päiväsi alkaa sähköpostien lukemisella ja priorisoinnilla. Osallistut aamun etäpalaveriin, jossa koko tiimi pääsee kertomaan päivän ajankohtaiset asiat. Käyt läpi työn alla olevia asiakastoimituksia ja tukipyyntöjä. Puhelinkin saattaa soida.

Jos päivälle on sovittu asiakaskäynti, pakkaat auton ja tarvikkeet ja suuntaat matkaan. Asiakkaan luona saattaa olla tehtävänä laitteiston toimitusta ja kokoonpanoa, käyttäjien kouluttamista tai muuta huoltotehtävää. Palaat toimistolle ja huolehdit, että tehdyt asiat on dokumentoitu.

Työpäivääsi voi kuulua myös sovelluskehitystä, testausta, sekä myynnin ja markkinoinnin tukena toimimista. Systamilla työ tapahtuu tiiviissä ja avoimessa yhteistyössä koko tiimin kanssa.


MITÄ TOIVOMME SINULTA:

• Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista ulosantia sekä hyvää englannin kielen taitoa.
• Oma-aloitteisuutta, hyvää ongelmanratkaisukykyä sekä innostunutta otetta ja asiakaspalvelutaitoja.
• Aiempaa kokemusta tukitehtävistä.
• Windows-käyttöjärjestelmän osaaminen, Office-työkalut.
• Ajokortti vaaditaan. Oma auto katsotaan eduksi.

• Muu kielitaito, kuten ruotsi, saksa tai espanja, katsotaan eduksi
• Kokemus palvelinten ylläpidosta ja tietokantaosaaminen katsotaan eduksi.
• Kokemus PC-laitteistojen kokoonpanosta auttaa tehtävissä.
• Graafinen osaaminen sekä ymmärrys sovelluskehityksestä katsotaan eduksi.


MIKSI SINUN PITÄISI HAKEA?

Systamin tiimi koostuu erilaisista ihmisistä, joita yhdistää halu kehittää uutta ja kokea onnistumisia työssään. IT-tukihenkilön tehtävässä pääset vaikuttamaan asioihin ja työ tehdään hyvässä yhteishengessä kaikkia kuunnellen. Tiimi koostuu eri alueiden huippuammattilaisista, joilta pääset myös oppimaan. Systamilla henkilökuntaan luotetaan, työn tekeminen on joustavaa ja vapauksia annetaan, mutta samalla odotetaan myös vastuullisuutta ja tuloksia. Kansainvälistyminen tuo mielenkiintoisia mahdollisuuksia työntekijöille.

Lisätiedot ja hakeminen


Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä TEMP-TEAMin kanssa. Kuulisimme mielellämme sinusta pikimmiten lisää, joten käy jättämässä hakemuksesi ja ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – IT-tukihenkilö. Hakuaika päättyy 27.10.2019.

Mahdollisissa tiedusteluissa voit olla yhteydessä Temp-Teamin HR-konsulttiin Aino Pietiläiseen sähköpostitse aino.pietilainen@temp-team.fi tai puhelimitse 050 5649 139 (arkisin klo 9-16).