(Poistunut julkaisusta)

IT-tukihenkilö
Taideyliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Etsimme joukkoomme teknisesti osaavaa ja asiakaspalveluhenkistä

IT-tukihenkilöä

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen yliopiston IT-palveluiden ja tietohallinnon lähitukeen 1.9.2019 lähtien tai sopimuksen mukaan.

IT-tukihenkilön tehtäviin kuuluvat lähitukitehtävät, joita toteutetaan sekä paikan päällä eri kampuksilla että erilaisten työvälineiden avulla etänä. Tukipalvelussa edellytetään monipuolista teknistä osaamista, kykyä analysoida käyttäjien ongelmia ja etsiä niihin syitä ja ratkaisuja. Tukipalveluissa toimivalta edellytetään asiakaspalveluhenkisyyttä sekä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tehtävässä tarvitaan oma-aloitteisuutta, kykyä organisoida omaa työtä, kykyä soveltaa ohjeita ja yhteisiä käytäntöjä omassa työssä, huolellisuutta, asioiden viemistä loppuun asti ja ripeyttä. IT-tukihenkilöllä on mahdollisuus osallistua myös Taideyliopiston tukipalveluiden kehittämishankkeiden tehtäviin.

Odotamme sinulta

Tehtävä edellyttää erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Edellytämme kokemusta seuraavissa teknologioissa: Windows- ja MacOS- käyttöjärjestelmät, mobiililaitteet (Android, iOS), työasemaverkot ja langattomat verkot, Microsoft Office –tuoteperhe sekä Office 365-palvelut.

Lisäksi arvostamme: ruotsin- ja englanninkielen taito, Adobe Creative Cloud-tuoteperheen käyttökokemus, kokemus mobiili- ja työasemahallinnan työkaluista ja kokemus etähallintatyökaluista. Taideyliopistossa hyödynnetään erilaista AV-teknologiaa, joten kokemus musiikin, äänen, valon tai kuvankäsittelyn teknisistä ratkaisuista on eduksi.

Koulutustausta: Vähintään tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto.

Miksi meille?

Työssäsi pääset osaksi ainutlaatuista työympäristöä taiteen koulutuksen ja tutkimuksen parissa. Tarjoamme haasteellisen tehtäväkentän, innostuneen organisaation tuen sekä mahdollisuuksia monipuoliseen osaamisen kehittämiseen. Lisäksi tarjoamme kattavat työterveyshuollon palvelut sekä monipuolisen tarjonnan yliopiston omia taide- ja kulttuuritapahtumia.

Palkkauksessa noudatamme yliopistojen työehtosopimuksen mukaista palkkausjärjestelmää, jossa tehtävä sijoittuu vaativuustasolle 7-8. Palkka on työsuhteen alkaessa 2400-3000 € kokemuksesta ja henkilökohtaisesta palkanosasta riippuen (esitä hakemuksessa palkkatoiveesi).

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi liitteineen yhtenä pdf-tiedostona viimeistään 6.6.2019 sähköpostitse Taideyliopiston kirjaamoon osoitteella kirjaamo(at)uniarts.fi otsikolla IT-tukihenkilö. Saat lähetyksen jälkeen vastaanottokuittauksen lähetyssähköpostiosoitteeseen.

Hakijoiden yhdenvertaista kohtelua vaarantamatta Taideyliopisto varaa oikeuden jättää tehtävän täyttämättä, jatkaa hakuaikaa tai ottaa huomioon hakuajan jälkeen jätetyt hakemukset.

Tiedustelut

Tehtävästä antaa lisätietoja tietohallintopäällikkö Liisa Huovinen 27.5. klo 16-17 ja 29.5. klo 15-16, puh. 040 1807265.