(Poistunut julkaisusta)

IT-tukihenkilö
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Haemme IT-tukihenkilöä Lassilan toimipisteeseemme Helsinkiin. Tehtävänäsi on toimia osana II-tason ratkaisupalvelua ulkoistetun ICT-palveluntarjoajan tukena. Tuki sisältää mm. laitteistojen ja ohjelmistojen asennus-, neuvonta- ja ylläpitotehtäviä. Lisäksi tehtävään kuuluu IT-tuotteiden tilausten käsittely sekä laitekannan ja varaston inventaario ja ylläpito. Toimit tukena työaseman elinkaariprosessissa ja erilaisissa liiketoiminnan operatiivisten järjestelmien erikseen määritellyissä tehtävissä. Tehtävä on noin vuoden määräaikaisuus.

Odotamme laaja-alaista kokemusta IT-tukitehtävistä, hyviä IT-taitoja sekä osaamista työasema- ja verkkoympäristöstä. Kokemus Active Directory (AD)-ympäristöstä katsotaan eduksi. Arvostamme aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Etsimme iloisella ja tunnollisella asenteella toimivaa ratkaisukeskeistä ja palveluhenkistä osaajaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.inspecta.fi/rekrytointi viimeistään 24.2.2019.