(Poistunut julkaisusta)

IT-tukihenkilö
Helsingin aikuisopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Etsimme asiakaspalveluhenkistä ja oma-aloitteista IT-tukihenkilöä, jolla pysyvät langat käsissä kiireisissäkin tilanteissa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja halua auttaa ihmisiä ongelmatilanteissa. Seuraat tietotekniikan kehittymistä, ja olet valmis oppimaan uusia asioita ja kohtaamaan haasteita.

IT-tukihenkilön tehtäviä ovat muun muassa:

  • Tietokoneiden, niiden oheislaitteiden ja ohjelmistojen asennukset ja ylläpitotyöt.
  • Opetusvälineiden toimivuuden varmistus ja ylläpitotyöt. Opetusvälineitä ovat mm. dataprojektorit, dokumenttikamerat, äänentoistolaitteet, älytaulut ja isot LCD-näytöt.
  • Vika- ja häiriötilanteiden selvittely ja niihin liittyvät toimenpiteet.
  • Käyttäjätunnusten hallinta.
  • Loppukäyttäjien neuvonta. Loppukäyttäjiä ovat mm. oppilaitoksen henkilökunta ja opiskelijat.
  • Käyttäjäohjeiden laatiminen loppukäyttäjille.
  • Muut tietohallintopäällikön antamat työtehtävät.

Edellytämme IT-tukihenkilön tehtävien osalta soveltuvaa koulutusta, jonkin verran työkokemusta, käytännön osaamista ja dokumentointitaitoa. Pystyt kommunikoimaan hyvin sekä suomen että englannin kielellä. Kokemus työskentelystä oppilaitoksessa katsotaan eduksi.

IT-tukihenkilön työaika on vaihteleva. Valittavalta henkilöltä edellytetään joustavuutta. Työhön kuuluu myös päivystysluonteisia tehtäviä ja silloin tällöin ongelmatilanteissa työskentelyä myös viikonloppuisin ja varsinaisen päivittäisen työajan ulkopuolella. Kuukausipalkkaisen toimen peruspalkan määräytymisperuste on 7,5 tunnin mittainen päivittäinen työaika. Palkkaus määräytyy yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Hakemusvaatimukset: Hakemus ja ansioluettelo tulee lähettää yhdessä pdf-tiedostossa. Tästä liitetiedostosta on myös löydyttävä täydelliset yhteystiedot (nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, postiosoite). Hakemuksia, jotka on kirjoitettu sähköpostin viestikenttään tai joissa on puutteelliset yhteystiedot tai jotka ovat muussa kuin pdf-muodossa, ei oteta haussa huomioon. Toivomme enintään sivun mittaista hakemuskirjettä ja sivun mittaista CV:tä. Rekrytointiprosessissa meitä avustaa konsultti Tertta Paananen.

Lähetä hakemus osoitteeseen hallinto@helao.fi perjantaihin 19.10.2018 mennessä. Emme valitettavasti voi vastata tiedusteluihin puhelimitse tai sähköpostitse.