(Poistunut julkaisusta)

IT-tukihenkilö
Terrafame Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Haemme nyt Sotkamoon

IT-tukihenkilöä

Vastaat työasemaympäristön ylläpidosta ja käyttäjätuesta. IT–ympäristömme on laaja kokonaisuus, jossa vaaditaan monipuolista osaamista, ennakkoluulotonta ja uudistavaa asennetta, ryhmä- ja yhteistyötaitoja sekä alan kehittymisen seuraamista ja uusien tekniikoiden hyödyntämistä.

Vastuualueesi on päätelaitteiden koko elinkaaren hallinnointi, hallintajärjestelmien (mm. AD, SCCM, F-Secure AV, Airwatch, Dell ImageAssist) ylläpitäminen ja hyödyntäminen, tulostinympäristön ja neuvotteluhuonetekniikan ylläpito, käyttäjien ohjeistaminen ja tuen antaminen.

Edellytämme soveltuvaa IT-alan koulutusta tai loppuvaiheessa olevia opintoja, ratkaisukeskeistä suhtautumista työn haasteisiin, teknistä osaamista tietokoneista ja mobiililaitteista, Windows-käyttöjärjestelmä- ja Office-ohjelmisto-osaamista ja perustietoja lähiverkoista. Arvostamme avointa ja yhteistyötaitoista luonnetta, vastuunottokykyä ja jatkuvaa halua kehittyä työtehtävissäsi.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ainutlaatuisen prosessin parissa ja mahdollisuuden päästä kartuttamaan osaamista vastuullisessa tehtävässä. Samalla pääset suomalaisen teollisuuden näköalapaikalle.

Lisätietoa tehtävästä antaa tietohallintopäällikkö Johannes Lukkari ma 30.4., ma 7.5. ja ma 14.5. klo 14.00-15.30, p. 020 7130 800.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@terrafame.fi 20.5.2018 mennessä. Otsikoi viestisi hakemasi tehtävän nimikkeellä.