(Poistunut julkaisusta)

IT-tukihenkilö Relacomille Turkuun
Relacom Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Oletko IT-alan osaaja ja etsit itsellesi uusia haasteita Turun seudulta? Omaatko reippaan ja oma-aloitteisen työasenteen ja nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä? Etsimme nyt asiakkaallemme Relacomille lähitukihenkilöä mielenkiintoiseen ja monipuoliseen työnkuvaan. Kyseessä on n. 6kk:n määräaikainen työsuhde, jossa on myös mahdollisuus jatkoon. Työsuhteen virallisena työnantajana tulee toimimaan Barona IT Oy.

Tehtävänkuvaan kuuluu monipuoliset lähitukihenkilön työt, kuten työasema-asennukset, erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkominen ja käyttäjien opastaminen. Työ pitää sisällään myös ylläpitoasennuksia, laitehuoltoja sekä kassajärjestelmien ja verkkolaitteiden asennustehtäviä.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jo jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä aitoa kiinnostusta niin teknisten ongelmien ratkaisemiseen kuin asiakkaiden palvelemiseen. Toivomme sinulta alan tutkintoa tai loppuvaiheen opintoja. Katsomme myös harrastuneisuuden eduksi!

Tulet pärjäämään tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on työssä oma-aloitteinen ote ja hoidat tehtäväsi aktiivisesti tarttuen innolla uusiin haasteisiin ja uuden oppimiseen. Hyvien teknisten taitojen lisäksi edellytämme myös hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja sekä suomen- että englanninkielellä. Pidämme tärkeänä myös pitkäjänteisyyttä sekä kykyä saattaa asiat loppuun asiakkaita palvellessa.

Tarjoamme 6kk:n määräaikaisen työsuhteen, jossa on mahdollisuus myös jatkoon. Työsuhde on osa-aikainen, 0-37,5h/vko, mutta töitä tulee olemaan hyvin tarjolla. Työ tapahtuu toimistoaikojen puitteissa (ma-pe, klo 8-16). Koska työ tapahtuu moniasiakkuusympäristössä useassa eri sijainnissa, työ on luonteeltaan liikkuvaa. Tämän vuoksi edellytämme ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön. Työskentelyalueena on Turku sekä ympäryskunnat. Työ edellyttää myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Mikäli sinulla ei ole korttia valmiina, voimme järjestää sinulle koulutuksen.

Tehtävään edellytämme:

 • Windows-käyttöjärjestelmien hallintaa (7,8 ja 10)
 • Office-tuoteperheen sekä O365:n hyvää hallintaa
 • työasemien lisälaitteiden tuntemusta (tulostimet yms.)
 • perusosaamista käyttäjähallinnasta (AD)
 • ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
 • hyviä sosiaalisia taitoja, positiivista asiakaspalvelumieltä sekä hyviä kommunikointivalmiuksia
 • luovaa ongelmanratkaisutaitoa sekä oma-aloitteisuutta
 • sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa

Tarjoamme:

 • mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön
 • mahdollisuuden kehittää osaamistasi IT alalla
 • itsenäisen roolin osana isompaa organisaatiota

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi pikimmiten hakulomakkeen kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla! Työt alkaa loka-marraskuun aikana. Jos sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen, olethan rohkeasti yhteydessä: noora.partala@barona.fi / 040 558 4069.

Tehtävään valitulle teetetään poliisin laatima henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.