(Poistunut julkaisusta)

IT-tukihenkilö Raumalle
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Etsimme asiakasyritykseemme reipasta ja positiivista IT-tukihenkilöä Raumalle. Voit olla opiskelija, vastavalmistunut tai jo pidemmälle urallasi edennyt henkilö - asenne ratkaisee!

Työtehtäviin kuuluu Windows-ympäristön lähitukitehtävät, eri laitteisiin liittyvät tukipalvelutehtävät sekä asennus ja ongelmanratkaisu kuluttaja- ja yritysympäristössä. Lisäksi työtehtäviin kuuluu rauta- ja laitehuoltotehtävät sekä asennustehtävät. Työ tulee tapahtumaan pääsääntöisesti kiinteästi yhdellä loppuasiakkaalla Raumalla, mutta koska satunnaisesti työpäiviä voi olla myös Turussa, työ edellyttää oman auton käyttöä.

Haemme itsenäistä ja oma-aloitteista henkilöä jolla on työtä pelkäämätön ote annettuihin työtehtäviin. Tulet työskentelemään vahvasti asiakasrajapinnassa, joten onhan sinulla asiakaslähtöinen palveluasenne ja kommunkoit sujuvasti niin suomen kuin englanninkielellä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää kokemusta IT-alan tehtävistä. Kokemus voi olla hankittu niin opintojen, työkokemuksen kuin harrastuneisuudenkin kautta - kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi! Toivomme sinulta myös tehtävään soveltuvaa IT-alan koulutusta.

Kyseessä on syyskuun loppuun asti kestävä määräaikainen työsuhde, jossa on optio jatkosta. Työaika sijoittuu arkipäiville toimistoaikojen puitteisiin (klo 8.00-16.00). Työsuhteessa virallisena työnantajana tulee toimimaan Barona IT Oy.

Tehtävä edellyttää:

• Kokemusta IT-lähitukihenkilön työstä

• Tulostimien huoltokokemusta

• Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

• Halua syventää osaamista myös omatoimisesti

• Kykyä työskennellä paineen alla ja itsenäistä ongelmanratkaisutaitoa

• Ajokortti (B) sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön

• Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia (järjestämme tarvittaessa myös koulutuksen)

Jos tunnistat itsesi tehtävänkuvauksesta niin haethan tehtävään välittömästi, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit kysyä lisää tehtävästä rekrytoivalta konsultilta, Mikko Saarelta (0407386122 / mikko.saari@barona.fi).

Tehtävään valitulle henkilölle tullaan teettämään henkilöturvallisuuselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.