(Poistunut julkaisusta)

IT-tukihenkilö, osa-aikainen, Triuvare Oy, Vantaa
Triuvare Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Nautitko työskentelystä IT-alan laitteiden parissa asiakasrajapinnassa? Omaatko asiakaspalveluhenkisen työskentelyotteen sekä ymmärrystä IT-laitteista ja -ohjelmistoista? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme IT-tukihenkilö!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme Triuvare Oy:lle IT-tukihenkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä on osa-aikainen 7,5-37,5h viikkotuntimäärällä. Työsuhteen alkuun työpäiviä tulee olemaan viikossa keskimäärin 1-2, minkä jälkeen osaamisen karttuessa työmäärää on mahdollista lisätä. 

IT-tukihenkilön roolissa pääset työskentelemään mielenkiintoisten käyttäjätuen tehtävien parissa Triuvaren asiakkailla. Työskentelet asiakkaiden tiloissa auttaen heitä laitteiden asennusten ja ongelmien kanssa. Pääasiallisesti tehtäviisi kuuluu erilaisten laitteiden, kuten tietokoneiden, printtereiden, puhelimien ja muiden välineiden käyttöönottaminen ja asentaminen. Lisäksi tarvittaessa autat vikatilanteissa sekä järjestelmäongelmien ja muiden apua vaativien tilanteiden kanssa, joita voi olla muun muassa salasanojen nollaaminen käyttäjätunnuksille. Työskentelet pääsääntöisesti Triuvaren asiakkaiden tiloissa pääkaupunkiseudun alueella Espoossa, Vantaalla ja Järvenpäässä, sekä Triuvaren toimistolla Vantaalla. Työn liikkuvuuden vuoksi B-ajokortti sekä oma auto nähdään eduksi. Voit olla joko vielä opintojasi suorittava tai jo valmistunut henkilö; tehtävässä menestymiseen tärkein edellytys on oppimishaluinen asenne sekä harrastuneisuus IT-alaa kohtaan. 
 

Pääasialliset tehtävät

 • Laitteiden käyttöönotto ja asentaminen
 • Vika- ja ongelmatilanteissa auttaminen
 • Muut IT-tuen tehtävät

Odotamme sinulta

 • Soveltuvat opinnot, esim. datanomi tai IT-tradenomi (valmistuneet tai keskeneräiset opinnot)
 • Harrastuneisuutta ja ymmärrystä IT-alalta
 • Sujuvaa suomen kieltä sekä hyvää suullista ja kirjallista englannin kieltä
 • Kehittymishaluista asennetta ja intoa IT-alaa kohtaan

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta IT-alalta
 • Monipuolisen työtehtävän, jossa pääsee nopeasti työskentelemään mielenkiintoisissa tukitehtävissä
 • Yrityskulttuurin, jossa kehittymistäsi tuetaan
 • Mahdollisuuden edetä tehtävissäsi Triuvarella

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 20.10.2019, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.