(Poistunut julkaisusta)

IT-Tukihenkilö, Osa-aikainen, Triuvare Oy, Tampere
Triuvare Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019
Nautitko ihmiskontakteista ja onko IT-ala lähellä sydäntäsi? Omaatko hyvät viestintätaidot ja olet ratkaisukeskeinen työntekijä? Onko sinulle tärkeää asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen? Jos vastasit kyllä, meillä voisi olla sinulle paikka tarjolla!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Triuvare Oy:lle, IT-tukihenkilöä Tampereelle. Tehtävä on osa-aikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työpäiviä tulee alkuun olemaan 1-2 päivää viikossa ja osaamisen karttuessa työmäärä voi lisääntyä.

IT-tukihenkilönä tulet ratkaisemaan asiakkaiden IT-ongelmia. Toimit usein asiakkaiden ensimmäisenä kontaktina, ymmärrät heidän tarpeensa ja tarjoat niihin selkeitä ratkaisuja. Olennainen osa työnkuvaa on koneasennukset sekä käyttöönotot. Osana työtehtävää pääset tekemään vian määrittelyä sekä ongelmanratkaisua itsenäisesti niin pitkälle kuin se on mahdollista.

Aiempaa työkokemusta olennaisempaa on, että omaat halun kehittää itseäsi kohti asiantuntijuutta sekä sinulla on soveltuva koulutustausta ja ymmärrystä IT- alasta. Tehtävässä menestyy henkilö, joka on ulospäinsuuntautunut, helposti lähestyttävä sekä asiakaspalveluhenkinen tekijä, joka omaa erinomaiset viestintätaidot.

Triuvare Oy on 2005 perustettu ICT-asiantuntijapalveluyritys. Triuvare toimii suomalaisten yritysten ja yhdistysten ulkoistettuna ICT-osastona, mutta auttaa myös satunnaisissa tarpeissa tai yrityksen oman ICT-osaston apukäsinä. Triuvaren erityisosaaminen on joustavissa tuki- ja ylläpitopalveluissa, pilvipalveluissa sekä ICT-ympäristön laajemmissa kehitysprojekteissa. Asiakkaita Triuvarella on ympäri Suomen yhden miehen yrityksistä useamman sadan henkilön organisaatioihin asti. Triuvaren työntekijät ovat asiakaspalveluhenkisiä ICT-ammattilaisia ja heidän valtti on ketteryys mukautua asiakkaidensa tarpeisiin ja toiveisiin. Lisätietoja: https://www.triuvare.fi/

Pääasialliset tehtävät
 • Koneasennukset ja käyttöönotot
 • IT-tuen avustavat tehtävät

Odotamme sinulta
 • Soveltuvaa koulutustaustaa esim. IT-tradenomi
 • Hyvää suullista ja kirjalista suomen sekä englannin kielen taitoa
 • Kiinnostusta sekä ymmärrystä IT-alaa kohtaan
 • Erinomaisia viestintätaitoja
 • B- ajokorttia

Tarjoamme sinulle
 • Monipuolisen työnkuvan
 • Tilaisuuden oppia ja kehittyä ammattitaitoisten kollegoiden tukemana
 • Arvokasta työkokemusta sekä mahdollisuuden kasvaa yrityksen mukana
 • Rennon ja dynaamisen työympäristön
 • Matalahierarkisen organisaation, jossa työntekijä on keskiössä

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 13.10.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus sopimuksen mukaan. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rekrytointitiimi (rekrytointi.tre@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.