(Poistunut julkaisusta)

IT-tukihenkilö Olkiluotoon
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2019

Oletko asiakaspalvelualtis ja teknisten ongelmien ratkomisesta innostunut IT-alan osaaja?

Haemme asiakkaallemme Olkiluotoon IT-tukihenkilöä organisaation sisäiseen IT-osaston palvelu- ja tukitehtäviin. IT-tukihenkilönä tulet työskentelemään osana muuta ammattitaitoista tiimiä. Työsuhde on vuoden määräaikaisuus ja tehtävässä on jatkomahdollisuus asiakkaamme tarpeen mukaan.

Tehtävä sopii sinulle, jos työskentelytyylisi on aktiivinen ja hoidat oma-aloitteisesti tehtäväsi tarttuen innolla uusiin haasteisiin. Hallitset Windows-käyttöjärjestelmän sekä yleisimmät sovellukset ja sinulla osaamista sekä laitteistoille että ohjelmistoille. Sinulla on mahdollisesti tuntemusta myös palvelimista ja verkoista. Suomen kielen lisäksi käytät työssäsi sujuvasti tarvittaessa myös englannin kieltä ja säilytät ratkaisukeskeisen otteen myös kiireisimminpä päivinä.

Tehtävä sopii myös työuransa alkutaipaleella olevalle reippaalle ja IT-alan tehtävistä innostuneelle tekijälle. Työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kerryttää arvokasta työkokemusta monipuolisten tehtävien tiimoilta mielenkiintoisessa kansainvälisessä työympäristössä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän englanninkielisen CV:si ja hakemuksesi meille pikimmiten, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä saat Sini Suolahdelta p. 040 664 1447. Tehtävän viimeinen hakupäivä 31.01.2020.