(Poistunut julkaisusta)

IT-tukihenkilö MTV Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020
Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset työskentelemään IT-laitteiden parissa osana rentoa ja mukavaa tiimiä? Haemme ongelmanratkaisukykyistä, positiivista ja hieman jo aiempaa työkokemusta IT:n parissa omaavaa henkilöä työskentelemään loppukäyttäjäpalveluiden koordinoimisen parissa. Mikäli tunnistit itsesi, jatka lukemista!
KUVAUS
Tässä tehtävässä työskentelet läheisesti muiden tiimien kanssa auttaen heitä IT-laiteongelmissa ja koordinoit ulkoistettua Service Deskiä. Kuulut tiimiin, joka vastaa loppukäyttäjäpalveluista IT-laitteiden osalta ja autat erityisesti tiimin palvelupäällikköä. Tehtävä sopii sinulle, joka haluat päästä työskentelemään oma-aloitteisesti hektisessä ympäristössä sekä motivoidut tiimityöskentelystä. Kyseessä on uusi rooli, joten pääset vaikuttamaan omiin työtehtäviisi sekä urakehitykseesi oman osaamisesi mukaan.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden modernin työympäristön kehittämiseen sekä jatkuvasti muuttuvan työympäristön
* Mahdollisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta
* Hyvän ja kannustavan työilmapiirin


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Lähituen tehtävät
* Service Deskin koordinointi ja ohjeistaminen
* Käyttäjien opastamista
* Dokumentointi
* Laiteinventaarion tekeminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva teknillinen koulutus
* Hieman aiempaa työkokemusta lähituen tehtävistä
* Office365 tuotteiden- ja Windows käyttöjärjestelmän osaamista
* Oma-aloitteinen, joustava ja positiivinen työote
* Hyvät kommunikaatiotaidot suomeksi ja englanniksi


Muuta tietoa

Aloitus: Mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 6kk, jonka jälkeen jatko mahdollinen

Paikka: Ilmala, Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan


* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä MTV:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
MTV Oy on suomalainen mediayhtiö, jonka juuret ulottuvat tv-toiminnan alkuvuosikymmeniin 1950-luvun Suomessa. Pienestä toimijasta on kasvanut mediayhtiö joka uutisoi, viihdyttää ja luo elämyksiä 24 tuntia vuorokaudessa. MTV3, Sub ja AVA ovat koko kansan tuntemia maksuttomia tv-kanavia. MTV Katsomo tarjoaa MTV:n kanavien ohjelmat katsottaviksi verkossa. Arvostamme lahjakkuutta ja luovuutta. MTV:llä arvostetaan yhteistyötä ja koetaan, että siinä on voimaa ja yhdessä tekeminen on palkitsevampaa. Yksi MTV:n arvoista on: Mittaamme edistystämme tarkasti, juhlimme voittoja ja opimme epäonnistumisista.