(Poistunut julkaisusta)

IT-tukihenkilö, kokoaikainen, Vantaa
Studentwork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020
Oletko valmis pakkaamaan laukkusi ja kiertämään myymälöitä ympäri Suomea? Onko sinulla jo aiempaa kokemusta IT-tuen tehtävistä? Oletko asiakaspalveluhenkinen ja nopea oppimaan? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tekijä!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme IT-tukihenkilöä määräaikaiseen (8kk) työsuhteeseen Vantaalle. Tehtävä on lähtökohtaisesti kokoaikainen, mutta alkuun työtunteja voi olla viikossa 30-37,5h. Tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaallemme.

IT-tukihenkilönä pääset mukaan projektiin, jossa uusitaan asiakkaamme kaikkien myymälöiden kassakoneet. Tehtävänäsi on asentaa uudet kassakoneet Vantaalla sijaitsevassa toimistossa, jonka jälkeen viet kassakoneet myymälöihin ympäri Suomea. Myymälöissä teet kassakoneiden vaihdon ja asennat niihin uudet kassajärjestelmät sekä testaat järjestelmän toimivuuden. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkistä asennetta, valmiutta matkustaa ympäri Suomea sekä joustavuutta työaikoihin, sillä työvuorot sijoittuvat klo 06-23 välille. IT-alan koulutus ja aikaisempi kokemus esimerkiksi IT-tuen tehtävistä ovat eduksi, mutta kaikkein tärkeintä on, että sinulta löytyy kiinnostusta IT-tuen tehtäviin, olet oma-aloitteinen ja ulospäinsuuntautuva henkilö.  
 
Pääasialliset tehtävät
  • Vaihtaa myymälöiden kassakoneet sekä kassajärjestelmät ja testata niiden toimivuus

Odotamme sinulta
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. Datanomi)
  • B-ajokorttia
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa
  • Valmiutta matkustaa ympäri Suomea

Tarjoamme sinulle
  • Hyvän työilmapiirin ja rennon työporukan
  • Kattavan perehdytyksen
  • Mielenkiintoisen projektin
  • Mahdollisuuden kehittyä IT-tuen tehtävissä

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 23.8.2020, mutta nopeus on valttia! Tehtävässä aloitus on 1.10.2020. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Junior Recruitment Manager Erika Kuusimäki (erika.kuusimaki@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.