(Poistunut julkaisusta)

IT-tukihenkilö, kokoaikainen, Triuvare Oy, Vantaa
Triuvare Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2020
Nautitko työskentelystä IT-alan laitteiden parissa asiakasrajapinnassa? Omaatko asiakaspalveluhenkisen työskentelyotteen sekä työkokemusta ja/tai tutkinnon IT-alalta? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme IT-tukihenkilö!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme Triuvare Oy:lle IT-tukihenkilöä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Työtehtävä on kokoaikainen ja tulet työllisymään Triuvarelle Studentworkin kautta. 

IT-tukihenkilön roolissa pääset työskentelemään mielenkiintoisten käyttäjätuen tehtävien parissa Triuvaren asiakkailla. Työskentelet asiakkaiden tiloissa auttaen heitä esimerkiksi laitteiden asennusten ja käyttöongelmien kanssa. Pääasiallisesti tehtäviisi kuuluu erilaisten laitteiden, kuten tietokoneiden, printtereiden, puhelimien ja muiden välineiden käyttöönottaminen ja asentaminen. Lisäksi tarvittaessa autat vikatilanteissa sekä järjestelmäongelmien ja muiden apua vaativien tilanteiden kanssa, joita voi olla muun muassa salasanojen nollaaminen käyttäjätunnuksille. Työskentelet pääsääntöisesti Triuvaren asiakkaiden tiloissa pääkaupunkiseudun alueella Espoossa, Vantaalla ja Järvenpäässä, sekä Triuvaren toimistolla Vantaalla. Työn liikkuvuuden vuoksi B-ajokortti sekä oma auto nähdään eduksi. Työ on itsenäistä työskentelyä moniasiakasympäristössä, ja siinä menestymistä auttaa vähintään vuoden työkokemus IT-alalta ja/tai IT-alan opinnot. Yrityspuolen IT-ratkaisuiden (esim. Microsoft Office 365) tunteminen on ehdottomasti eduksi. Haussa edenneille henkilöille suoritetaan perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Triuvare Oy on 2005 perustettu ICT-asiantuntijapalveluyritys. Triuvare toimii suomalaisten yritysten ja yhdistysten ulkoistettuna ICT-osastona, mutta auttaa myös satunnaisissa tarpeissa tai yrityksen oman ICT-osaston apukäsinä. Triuvaren erityisosaaminen on joustavissa tuki- ja ylläpitopalveluissa, pilvipalveluissa sekä ICT-ympäristön laajemmissa kehitysprojekteissa. Asiakkaita Triuvarella on ympäri Suomen yhden miehen yrityksistä useamman sadan henkilön organisaatioihin asti. Triuvaren työntekijät ovat asiakaspalveluhenkisiä ICT-ammattilaisia ja heidän valtti on ketteryys mukautua asiakkaidensa tarpeisiin ja toiveisiin.

Lue yrityksestä lisää: https://www.triuvare.fi/


Pääasialliset tehtävät
  • Laitteiden käyttöönotto ja asentaminen
  • Vika- ja ongelmatilanteissa auttaminen
  • Muut IT-tuen tehtävät
Odotamme sinulta
  • Soveltuvat opinnot, esim. datanomi tai IT-tradenomi tai aikaisempaa työkokemusta yrityspuolen IT-ratkaisuista/IT-tuesta
  • Sujuvaa suomen kieltä sekä hyvää suullista ja kirjallista englannin kieltä
  • Kehittymishaluista asennetta ja intoa IT-alaa kohtaan
Tarjoamme sinulle
  • Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta IT-alalta
  • Monipuolisen työtehtävän, jossa pääsee nopeasti työskentelemään mielenkiintoisissa tukitehtävissä
  • Yrityskulttuurin, jossa kehittymistäsi tuetaan
  • Mahdollisuuden edetä tehtävissäsi Triuvarella
 

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 22.4.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.