(Poistunut julkaisusta)

IT-tukihenkilö, kokoaikainen, Triuvare Oy, Tampere
Triuvare Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020
Nautitko työskennellä asiakasrajapinnassa IT-tuen tehtävissä? Oletko asiakaspalveluhenkinen ja sinulle on tärkeää auttaa asiakkaita löytämään ratkaisut erilaisiin ongelmatilanteisiinsa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme IT-tukihenkilö!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Triuvare Oy:lle, IT-tukihenkiöä Tampereelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.
  
IT-tukihenkilönä työskentelet mielenkiintoisten käyttäjätuen tehtävien parissa Triuvaren asiakkaan toimitiloissa. Olet tärkeässä roolissa ratkaisemassa asiakkaiden erilaisia IT-ongelmia aina vikatilanteista koneiden asennuksiin ja käyttöönottoihin. Tehtävässä pärjää henkilö, jolla on jo kertynyttä käytännön kokemusta vastaavista tehtävistä ja jolta löytyy asiakaspalveluhenkisyyttä. Tärkeintä on kuitenkin halusi oppia uutta sekä into tarttua rohkeasti erilaisiin tehtäviin.

Triuvare Oy on 2005 perustettu ICT-asiantuntijapalveluyritys. Triuvare toimii suomalaisten yritysten ja yhdistysten ulkoistettuna ICT-osastona, mutta auttaa myös satunnaisissa tarpeissa tai yrityksen oman ICT-osaston apukäsinä. Triuvaren erityisosaaminen on joustavissa tuki- ja ylläpitopalveluissa, pilvipalveluissa sekä ICT-ympäristön laajemmissa kehitysprojekteissa. Asiakkaita Triuvarella on ympäri Suomen yhden miehen yrityksistä useamman sadan henkilön organisaatioihin asti. Triuvaren työntekijät ovat asiakaspalveluhenkisiä ICT-ammattilaisia ja heidän valtti on ketteryys mukautua asiakkaidensa tarpeisiin ja toiveisiin. Lisätietoja: https://www.triuvare.fi/

Pääasialliset tehtävät
 • Laitteiden asentaminen ja käyttöönottaminen
 • IT-tuen tehtävät (esim. vika- ja ongelmatilanteiden ratkaiseminen)
 • Asiakaspalvelu
Odotamme sinulta
 • Soveltuvaa koulutustaustaa esim. IT-tradenomi, datanomi
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taito
 • Kiinnostusta sekä ymmärrystä IT-alasta
 • Erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
 • B-ajokorttia
Tarjoamme sinulle
 • Mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan
 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi IT-alalta
 • Rennon ja dynaamisen työympäristön
 • Hyvän perehdytyksen
 • Yrityskulttuurin, jossa kehittymistäsi tuetaan
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 16.02.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rekrytointitiimi (rekrytointi.tre@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.