(Poistunut julkaisusta)

IT-tukihenkilö, kokoaikainen, Triuvare Oy, Espoo
Triuvare Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Nautitko työskentelystä IT-alan laitteiden parissa asiakasrajapinnassa? Omaatko asiakaspalveluhenkisen työskentelyotteen sekä ymmärrystä IT-laitteista ja -ohjelmistoista? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme IT-tukihenkilö Triuvare Oy:lle!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme Triuvare Oy:lle IT-tukihenkilöä vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Työtehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Triuvarelle Studentworkin kautta. 

IT-tukihenkilön roolissa pääset työskentelemään mielenkiintoisten käyttäjätuen tehtävien parissa Triuvaren asiakkaan toimitiloissa. Keskeisenä työtehtävänäsi tulee olemaan Triuvaren asiakkaan henkilökunnan avustaminen heidän IT-laitteiden ongelmatilanteiden ja asennusten kanssa. Tyypillisiin tilanteisiin kuuluu muun muassa erilaisten laitteiden, kuten tietokoneiden, printtereiden, puhelimien ja muiden välineiden käyttöönottaminen ja asentaminen. Lisäksi tarvittaessa autat vikatilanteissa sekä järjestelmäongelmien ja muiden apua vaativien tilanteiden kanssa, joita voi olla muun muassa salasanojen nollaaminen käyttäjätunnuksille. Tilat, jossa pääset työskentelemään, sijaitsevat Espoossa merkittävässä teknologiayrityksessä. 

Triuvare Oy on 2005 perustettu ICT-asiantuntijapalveluyritys. Triuvare toimii suomalaisten yritysten ja yhdistysten ulkoistettuna ICT-osastona, mutta auttaa myös satunnaisissa tarpeissa tai yrityksen oman ICT-osaston apukäsinä. Triuvaren erityisosaaminen on joustavissa tuki- ja ylläpitopalveluissa, pilvipalveluissa sekä ICT-ympäristön laajemmissa kehitysprojekteissa. Asiakkaita Triuvarella on ympäri Suomen yhden miehen yrityksistä useamman sadan henkilön organisaatioihin asti. Triuvaren työntekijät ovat asiakaspalveluhenkisiä ICT-ammattilaisia ja heidän valtti on ketteryys mukautua asiakkaidensa tarpeisiin ja toiveisiin.

Lisätietoja: https://www.triuvare.fi/
 

Pääasialliset tehtävät

 • Laitteiden käyttöönotto ja asentaminen
 • Vika- ja ongelmatilanteissa auttaminen
 • Muut IT-tuen tehtävät

Odotamme sinulta

 • Soveltuvat opinnot, esim. datanomi tai IT-tradenomi (valmistuneet tai keskeneräiset opinnot)
 • Harrastuneisuutta ja ymmärrystä IT-alalta
 • Sujuvaa suomen sekä englannin kieltä
 • Kehittymishaluista asennetta ja intoa IT-alaa kohtaan

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta IT-alalta
 • Monipuolisen työtehtävän, jossa pääsee nopeasti työskentelemään mielenkiintoisissa tukitehtävissä
 • Yrityskulttuurin, jossa kehittymistäsi tuetaan
 • Mahdollisuuden edetä tehtävissäsi Triuvarella
 

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 19.2.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.