(Poistunut julkaisusta)

IT-tukihenkilö, kokoaikainen, CGI Oy, Espoo
CGI Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019

Oletko innokas auttamaan loppukäyttäjiä heidän IT-ongelmissa? Löytyykö sinulta excel-osaamista ja intoa saada vastuuta omasta työskentelystä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme IT-tukihenkilö!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, CGI Oy:lle , vastuuntuntoista IT-tukihenkilöä 6 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet Studentworkin kautta asiakkaalle.

It-tukihenkilön tehtävässä toimit loppukäyttäjien tukena heidän IT-ongelmissa palvellen heitä pääsääntöisesti sähköpostin välityksellä. Tässä työssä pääset aidosti ratkaisemaan ongelmia ja auttamaan ihmisiä heidän IT-teknisten ongelmien parissa. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden kerryttää lisää kokemusta käyttövaltuushallintaan liittyvässä IT-tuessa ison organisaation tukemana.

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Luomme mahdollisuuksia tulokselliseen toimintaan kaikille sidosryhmillemme. CGI:n palveluksessa on 73 000 asiantuntijaa sadoissa toimipisteissä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueilla. CGI:lle on tärkeää, että asiakkaidemme parissa työskentelee asiantunteva, tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö. CGI on aidosti globaali yritys, jolla on toimintaa 40 maassa.

Pääasialliset tehtävät

 • Vastaat itsenäisesti loppukäyttäjätuesta erityisesti sovellustuen parissa
 • Olet yhteydessä asiakkaisiin 
 • Selvität eteen tulleita IT-ongelmia koskien käyttövaltuushallintaa
 • Ratkaiset ongelmia ja siten tuet muiden toimintaa

Odotamme sinulta

 • Aikaisempaa kokemusta Service desk -ympäristöstä ja sovellustuesta
 • Excel- ja järjestelmäosaamista
 • Käyttövaltuushallinnan tuntemuksen
 • Itsenäistä työotetta ja asiakaspalveluasennetta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Kehittyä IT-tuessa
 • Saada vastuuta
 • Kehittää kommunikointitaitojasi
 • Kansainvälisen yrityksen tuen

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 13.8., mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään elokuun aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (e. marjukka.laakso@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.