(Poistunut julkaisusta)

IT-tukihenkilö Katowiceen
Barona Katowice

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Hakuaika päättyy 15.12.2019

Haaveiletko työskentelystä Euroopan sydämessä? Miltä kuulostaa vakituinen työ ulkomailla, jossa pääset kehittymään it-tuen ammattilaiseksi? Jos kaipaat uusia maisemia ja pitkäaikaista työsuhdetta ulkomailta, jatkathan lukemista - meillä saattaa olla paikka juuri sinulle vauhdilla kansainvälistyvässä Katowicessa, Baronan asiakaspalvelukeskuksessa!

Baronalla on Puolan Katowicessa tiimi, joka tuottaa erilaisia asiakaspalvelu- ja it-tukitöitä asiakasyritystemme loppuasiakkaille sekä työntekijöille. Haemme joukkoomme säännöllisesti uusia henkilöitä, joita kiinnostaa työskentely it-alalla. Meillä voit aloittaa työskentelyn joustavasti, joten kerrothan milloin voisit aikaisintaan aloittaa työskentelyn. Ethän kuitenkaan jätä hakemustasi lähettämättä, vaikkei sinulla olisikaan vielä tarkempaa aloitusajankohtatoivetta mielessäsi.

Kenelle työ sopii

IT-taidoista on ehdottomasti hyötyä tehtävässä, ja osaaminen voi perustua harrastuneisuuteen tai alan koulutukseen. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan perehdytämme sinut kunnolla, jonka lisäksi mahtava tiimimme tukee sinua. Tärkeintä on, että olet tietoteknisesti näppärä, ja asiakaspalveluhenkinen, sekä ihmisläheiset ratkaisut motivoivat sinua eteenpäin.

Mitä työtä teemme

Tehtävämme sisältävät 1. ja 2. asteen it-tukipalveluita, sovelluspaketointia, palvelinvalvontaa ja palvelukoordinointia. Työskentelemme monikanavaisesti puhelimitse, chatin, sähköpostin ja muiden sähköisten kanavien kautta 24/7. Meillä et jää vuosiksi tekemään samaa tehtävää, vaan voit edetä urallasi oman kiinnostuksesi ja osaamisesi perusteella.

Nyt voit kokeilla itse miten it-tukihenkilön hommat sujuisivat! Pääset testiympäristöön tästä.

Työajat ja palkkaus

Kolmivuorotyö pitää työaikasi vaihtelevina. Työ on vakituinen, ja arvostamme pidempiaikaista sitoutumista. Palkkauksessa noudatamme paikallista työehtosopimusta ja kiinteän kuukausipalkan päälle on mahdollista tienata bonuksia perustuen päivittäiseen tekemiseesi.

Miksi Baronalle Katowiceen

Meillä työntekijät työskentelevät monipuolisissa rooleissa, ja eteneminen aina haastavampiin asiantuntijarooleihin on mahdollista kokemuksen kasvaessa. Sinut toivottaa tervetulleeksi tiivis työporukka, joka viihtyy yhdessä työn lisäksi myös vapaa-ajalla.

Elämä Katowicessa tarjoaa työn ohelle paljon muutakin tekemistä. Kaupunki tarjoaa monenlaisia harrastusmahdollisuuksia, ja palkkasi takaa hyvän elintason. Myös matkustaminen Puolan sisällä, että Krakovan kautta muualle Eurooppaan on nopeaa ja edullista.

Katowiceen on helppo lähteä, sillä autamme sinua käytännön järjestelyissä ja pääset matkaan helposti. Kauttamme on mahdollista vuokrata kimppa-asunto ensikuukausiksi, minkä jälkeen autamme löytämään oman asunnon. Barona hoitaa myös lentokustannukset välillä Helsinki-Krakova.

Voit käydä tutustumassa meihin nettisivuillamme: https://careers.barona.fi/palvelukeskukset/katowice/ ja löydät meidät myös Instagramista nimellä baronakatowice.

Älä enää mieti, vaan hae nyt

Laita hakemus tulemaan ja kerro miksi sinä olisit sopiva vahvistus tiimiimme! Kerrothan hakemuksessasi milloin voisit aloittaa työskentelyn ja kuinka pitkäksi aikaa olet valmis sitoutumaan. Hakemuksia käsitellään sitä mukaa, kun niitä vastaanotamme. Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelulla, joten tarkkailethan sähköpostiasi!

Huomioithan, että tehtävän luonteen vuoksi tarkistamme valituilta henkilöitä luottotiedot.

Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Jarita Laitinen arkisin numerosta 0408382804. Voit tulla myös keskustelemaan työtehtävästä ja rekrytointiprosessistamme chattiimme arkisin osoitteessa: https://careers.barona.fi/palvelukeskukset/katowice/