(Poistunut julkaisusta)

IT-tukihenkilö Joensuuhun MPY:lle
MPY Palvelut Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Etsimme nyt asiakkaallemme MPY:lle IT-tukihenkilöä työskentelemään vaihtelevissa IT-asennus sekä ongelmanratkontatehtävissä. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi IT-uran alkuvaiheessa olevalle aktiiviselle, luontevasti asiakasrajapinnassa toimivalle henkilölle, jolla on jo jonkin verran kokemusta IT-tuesta ja teknisten ongelmien ratkonnasta. Työtehtävässä haastetta riittää myös kokeneelle IT-tuen osaajalle.

Työtehtäviin kuuluu Windows-ympäristön lähitukitehtävät ja eri laitteisiin liittyvät tukipalvelutehtävät. Työssä eteen tulee myös erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkomista, käyttäjien opastusta sekä koneiden sekä yhteyksien asentamista käyttökuntoon. Tässä tehtävässä ongelmia pyritään ratkaisemaan pitkälti etänä, mutta työ sisältää myös liikkumista, joten oma auto on välttämätön.

Haemme itsenäistä ja oma-aloitteista henkilöä, jolla on työtä pelkäämätön ote annettuihin työtehtäviin. Tehtävän luonne vaatii myös asiakaslähtöistä palveluasennetta.

Sovit tehtävään, mikäli:

• työkokemusta vastaavista tehtävistä ja asiakaspalvelusta

• Windows-käyttöjärjestelmien ja Office-tuoteperheen hyvää hallintaa

• Työkokemusta työasemien ja Win-palvelimien saralta

• työasemien lisälaitteiden tuntemusta (tulostimet, verkkolaitteet)

• hyviä sosiaalisia taitoja, positiivista asiakaspalvelumieltä sekä hyviä kommunikointivalmiuksia

Tarjoamme:

• monipuolisia ja haastavia työtehtäviä

• mahdollisuuden kasvaa IT-alan ammattilaiseksi

• asiakasyrityksen vahvan osaamisen työsi tueksi

Kyseessä on määräaikainen 6 kuukauden kestävä työsuhde, jossa on myös optio jatkosta. Työsuhde on kokoaikainen työ (37,5h/viikko) ja työsuhteessa työnantaja on Barona IT Oy.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi meille oheisen linkin kautta. Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla! Jos jokin jäi askarruttamaan sinua, voit olla yhteydessä: Mikko Saari / 040-7386122 / mikko.saari@barona.fi.