(Poistunut julkaisusta)

IT-tukihenkilö Joensuuhun, MPY
MPY Palvelut Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Etsimme nyt asiakkaallemme MPY:lle IT-tukihenkilöä työskentelemään vaihtelevissa IT-asennus sekä ongelmanratkonta tehtävissä. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi IT-uran alkuvaiheessa olevalle aktiiviselle, luontevasti asiakasrajapinnassa toimivalle henkilölle, jolla on jo jonkin verran kokemusta IT-tuesta ja teknisten ongelmien ratkonnasta. Työtehtävässä haastetta riittää kuitenkin myös kokeneemmallekin IT-tuen osaajalle.

Työtehtäviin kuuluu Windows-ympäristön lähitukitehtävät ja eri laitteisiin liittyvät tukipalvelutehtävät. Työ pitää sisällään myös erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkomista, käyttäjien opastusta sekä koneiden sekä yhteyksien asentamista käyttökuntoon. Tulet työskentelemään myös palvelimien parissa. Työ tapahtuu moniasiakkuusympäristössä, mutta tehtävä ei kuitenkaan välttämättä edellytä oman auton käyttöä.

Kyseessä on määräaikainen 6 kuukauden mittainen työsuhde, jossa on myös optio jatkosta. Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/viikko) ja työaika sijoittuu arkipäiville toimistoaikojen puitteisiin. Työsuhteessa virallisena työnantajana tulee toimimaan Barona IT Oy.

Haemme itsenäistä ja oma-aloitteista henkilöä, jolla on työtä pelkäämätön ote ja aktiivinen asenne. Sinulla on jo kokemusta IT-tuen tehtävistä ja edelleen aitoa halua oppia joka päivä uutta. Tulet työskentelemään vahvasti asiakasrajanpinnassa ja sen vuoksi tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja.

Sovit tehtävään, mikäli sinulla on:

• työkokemusta vastaavista tehtävistä ja asiakaspalvelusta

• kokemusta Windows-käyttöjärjestelmistä ja Office-tuoteperheestä

• työkokemusta työasemien ja Win-palvelimien saralta

• työasemien lisälaitteiden tuntemusta (tulostimet, verkkolaitteet)

• hyvät sosiaaliset taidot

Tarjoamme:

• monipuolisia ja haastavia työtehtäviä

• mahdollisuuden kasvaa IT-alan ammattilaiseksi

• asiakasyrityksen vahvan osaamisen työsi tueksi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi meille oheisen linkin kautta. Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla! Jos jokin jäi askarruttamaan sinua, voit olla yhteydessä: Mikko Saari / 040-7386122 / mikko.saari@barona.fi.