(Poistunut julkaisusta)

IT-tukihenkilö graafiselle alalle, Atea Finland Oy
ATEA Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Etsimme asiakkaallemme Atea Finlandille asiakaspalveluhenkistä ja reippaan työotteen omaavaa IT-tukihenkilöä työasemien monipuolisiin ylläpitotehtäviin mainostoimistoympäristöön. Saatat olla etsimämme henkilö mikäli olet asiakasrajapinnassa luontevasti toimiva IT-tuen osaaja, ja työskentely graafisen alan ympäristössä IT-haasteiden parissa kuulostaisi juuri sinun jutultasi.

Tehtävänkuvaan kuuluu erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkominen, käyttäjien opastaminen sekä koneiden ja yhteyksien asentaminen käyttökuntoon. Katsomme erityiseksi eduksi kokemuksen IT-tuen tehtävistä mainostoimiston ympäristöstä tai kokemuksen graafiselta alalta. Mac-ympäristön tuntemuksen katsomme myös eduksi, mutta kokemustakin tärkeämpää on kiinnostus päästä syventymään Mac-maailmaan.

Katsomme eduksi myös käytännön kokemuksen rauta- ja elektroniikkapuolesta. Työssä saattaa aika ajoin tulla vastaan myös AV-tekniikan toteutuksiin liittyviä työtehtäviä. Työ tapahtuu ympäristöissä, joissa olet tiiviisti yhteydessä loppukäyttäjiin.

KENELLE?

Tämä tehtävä sopii erinomaisesti IT-tuesta innostuvalle, asiakaspalveluhenkiselle ja tavoitteelliselle henkilölle, jolla on jo jonkin verran kokemusta it-tuesta ja teknisten ongelmien ratkomisesta. Tulet pärjäämään tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on työssä oma-aloitteinen ote ja hoidat tehtäväsi aktiivisesti tarttuen innolla uusiin haasteisiin ja uuden oppimiseen. Työ on asiakaspalvelupainotteista, joten tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyvien teknisten taitojen lisäksi myös hyviä kommunikointivalmiuksia.

Työ tapahtuu arkipäivisin ja työajat sijoittuvat lähtökohtaisesti toimistotyöaikojen puitteisiin. Koska työ tapahtuu moniasiakkuusympäristössä, työ on luonteeltaan liikkuvaa. Tämän vuoksi edellytämme mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kasvaa monipuolisten ja haastavien tehtävien mukana.

TOIVOMME:

• soveltuvaa koulutusta IT alalta tai loppuvaiheessa olevia opintoja

• Mac-maailman tuntemusta tai kiinnostusta syventyä myös Mac-ympäristöön

• Windows-käyttöjärjestelmien ja Office-tuoteperheen hyvää hallintaa

• työasemien lisälaitteiden tuntemusta (mm. tulostimet, verkkolaitteet)

• osaamista AD käyttäjähallinnasta

• hyviä sosiaalisia taitoja, positiivista asiakaspalvelumieltä sekä hyviä kommunikointivalmiuksia

• luovaa ongelmanratkaisutaitoa sekä oma-aloitteista työskentelyotetta

TARJOAMME:

• monipuolisia ja haastavia työtehtäviä IT-tuen parissa

• mahdollisuuden kasvaa IT-alan ammattilaiseksi mielenkiintoisessa työympäristössä

• asiakasyrityksen vahvan osaamisen työsi tueksi

Kyseessä on määräaikainen tehtävä, joka saattaa sisältää mahdollisuuden myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työnantajana tulee toimimaan Barona IT Oy. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Jos jokin jäi vielä askarruttamaan sinua, voit olla yhteydessä rekrytoinnista vastaavalle HR-konsultille: Sofia Heikkilä, sofia.heikkila@barona.fi.

Lue lisää millaista on työskennellä Barona IT:n kautta Atealla:

https://careersblog.barona.fi/unelmana-ty%C3%B6-tietokoneiden-parissa

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/qToBD7f6Po8?rel=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>