(Poistunut julkaisusta)

It-tukihenkilö, Fysios Group Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019
Suomen suurin fysioterapiaketju Fysios etsii henkilöä IT-tuen tehtäviin. Työn liikkuvuus tuo mukavasti monipuolisuutta ja vaihtelevuutta työpäiviisi. Tulet ratkaisemaan työasemiin ja verkkovirheisiin liittyviä ongelmia Fysioksen eri toimipisteillä Uudenmaan alueella. Välillä matkustamista on myös yrityksen muihin toimipisteisiin ympäri Suomen. Fysios työpaikkana on matala hierarkkinen ja rento ilmapiiriltään. Tässä työssä yhdistyy sopivasti vapaus ja vastuu!
KUVAUS
Yleensä tulet työskentelemän 2-3 päivää viikossa toimistolla ja loput ajasta menee kiertäessä paikkojen päällä ympäri Suomen. Yli puolet matkustamisesta on Uudenmaan alueella, mutta välillä reissuja voi olla pidemmällekin Fysioksen muihin toimipisteisiin. Työajat ovat liukuvat ja työhön sisältyy etätyömahdollisuus.
Yrityksessä pyritään huolehtimaan henkilöstöstä; Fysioksen rento, matala hierarkkinen työkulttuuri, meneillään oleva paras työpaikka-projekti sekä hyvät työsuhde-edut, kuten kuntosalietu, liikunta- ja kulttuurisetelit, laajennettu työterveyshuolto takaavat viihtyvyyden.

Tarjoamme


* Mukavat työkaverit ja työkulttuurin
* Liukuvat työajat ja etätyömahdollisuudet
* Liikkuvan ja monipuolisen työn

TYÖNKUVA

* Windows asemaympäristöön, verkkoon ja tulostamiseen liittyvät tukitehtävät
* Käyttäjätunnusten hallinta ja ylläpito

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Erinomainen Windows-maailman tuntemus
* B-ajokortti


Eduksesi lasketaan osaaminen seuraavista teknologioista: Google G Suite, N-able ja F-secure PSB ja aiempi kokemus vastaavista tehtävistä.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian, kesäkuun alusta
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Fysios Group Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää [Academic Workille]
(mailto:hel03@academicwork.fi).


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Fysios Group Oy