(Poistunut julkaisusta)

IT-tukihenkilö, Atea Finland Oy
ATEA Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Etsimme asiakkaallemme Atea Finlandille asiakaspalveluhenkistä ja reippaan työotteen omaavaa IT-tukihenkilöä monipuolisiin IT-tuen tehtäviin projektiin Espoon alueelle. Mikäli olet asiakasrajapinnassa luontevasti toimiva IT-tuen osaaja jolta taittuu tekninen neuvonta niin paikan päällä kuin etänä, saatat olla etsimämme henkilö!

Tehtävänkuvaan kuuluu erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkominen, käyttäjien opastaminen sekä koneiden ja yhteyksien asentaminen käyttökuntoon. Katsomme erityiseksi eduksi kokemuksen sekä service desk -tehtäväkentästä että käytännön kokemuksen rauta- ja elektroniikkapuolesta.

Työ tapahtuu ympäristöissä, joissa olet tiiviisti yhteydessä loppukäyttäjiin niin paikan päällä kuin etähallinnan kautta.

KENELLE?

Tämä tehtävä sopii erinomaisesti IT-tuesta innostuvalle, asiakaspalveluhenkiselle ja tavoitteelliselle henkilölle, jolla on jo jonkin verran kokemusta it-tuesta ja teknisten ongelmien ratkomisesta. Tulet pärjäämään tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on työssä oma-aloitteinen ote ja hoidat tehtäväsi aktiivisesti tarttuen innolla uusiin haasteisiin ja uuden oppimiseen. Työ on asiakaspalvelupainotteista, joten tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyvien teknisten taitojen lisäksi myös hyviä kommunikointivalmiuksia. Työn liikkuvan luonteen vuoksi auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksi.

TOIVOMME:

• soveltuvaa koulutusta IT alalta tai loppuvaiheessa olevia opintoja

• Windows-käyttöjärjestelmien ja Office-tuoteperheen hyvää hallintaa

• työasemien lisälaitteiden tuntemusta (mm. tulostimet, verkkolaitteet)

• osaamista AD käyttäjähallinnasta

• positiivista asiakaspalvelumieltä sekä hyviä kommunikointivalmiuksia

• Kokemus Service Desk -ympäristöstä on plussaa

TARJOAMME:

• monipuolisia ja haastavia työtehtäviä IT-tuen parissa

• mahdollisuuden kasvaa IT-alan ammattilaiseksi mielenkiintoisessa uudessa projektissa

• asiakasyrityksen vahvan osaamisen työsi tueksi

Kyseessä on määräaikainen kokopäiväinen tehtävä, joka saattaa sisältää mahdollisuuden myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työnantajana tulee toimimaan Barona IT Oy.

Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Jos jokin jäi vielä askarruttamaan sinua, voit olla yhteydessä rekrytoinnista vastaavalle HR-konsultille: Sofia Heikkilä, sofia.heikkila@barona.fi.

Lue lisää millaista on työskennellä Barona IT:n kautta Atealla:

https://careersblog.barona.fi/unelmana-ty%C3%B6-tietokoneiden-parissa

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/HjmRWfsLUnU" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>