(Poistunut julkaisusta)

IT-tukihenkilö, Aalto-yliopisto, Espoo
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2021
Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 20 000 opiskelijaa ja yli 4000 työntekijää, joista yli 400 professoria. Kampuksemme sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä.
Aalto-yliopiston IT-palvelut (ITS) tukee tutkijoita, opettajia, muuta henkilöstöä sekä opiskelijoita tuottamalla maailmanluokan palveluita helpottamaan arkea ja mahdollistamaan joustavan ja turvallisen työskentelyn ajasta ja paikasta riippumatta. Meillä on merkittävä rooli digitalisaatiossa, ja IT-käyttäjätuki on siitä käyttäjillemme näkyvin osa sekä kontaktipiste.

Haemme nyt IT-alan ammattilaista IT Service Deskiin

Jos viihdyt asiakasrajapinnassa ja työskentelet mielelläsi teknisesti monipuolisessa kansainvälisessä yliopistoympäristössä, saatat olla etsimämme henkilö! Tässä tehtävässä riittää haastetta myös jo aiempaa IT-asiakaspalvelu-kokemusta omaavalle henkilölle. Kyseessä on IT Palvelupisteen First Contact tukitehtävä, ja käytössäsi on laajat oikeudet eri järjestelmiin, kuten käyttäjä- ja työasemahallintaan, ja käyttöoikeuksiin liittyvien asiakastilanteiden selvittämiseen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat asiakaspalvelutaidot, olet taitava ongelmanratkaisija ja viihdyt ajoittain hektisessäkin työympäristössä. Reipas asenne ja aito kiinnostus asiakaspalvelutyöhön on erittäin tärkeää tehtävässä menestymiselle. Työkielinä ovat suomi ja englanti. Työaika sijoittuu arkisin toimistoaikoihin 8-17 välille.

Tehtävä on määräaikainen kokopäivätyö ja jatkuu ainakin 31.12.2021 asti. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoon Otaniemessä.


Edellytämme sinulta

soveltuvaa IT alan koulutusta tai loppuvaiheessa olevia opintoja
aikaisempaa kokemusta monipuolisesta IT-asiakaspalvelutyöstä
positiivista ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta
kykyä toimia kiireellisissäkin tilanteissa järjestelmällisesti ja pitkäjänteisesti
hyviä vuorovaikutustaitoja ja taitoa kommunikoida asiakkaiden kanssa kahden kesken kasvotusten, puhelimessa, etäyhteyksin ja sähköisiä kanavia käyttäen
Windows 10 ja O365-tuoteperheen, mm. pilvipalvelut, hyvää hallintaa
monipuolista ongelmanratkaisukykyä loppukäyttäjätuessa
ratkaisukeskeisyyttä ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja huolellisuutta
kykyä itsenäiseen ja ryhmässä työskentelyyn 
hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.


Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän reipashenkisessä tiimissä, hyvät työvälineet sekä mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen. 


Arvostamme

osaamista mac- ja linux -työasemaympäristöistä
kokemusta asiakaspalvelusta Chatissa ja puhelinpalvelussa
osaamista AD ja IdM -käyttäjähallinnasta


Kiinnostuitko?

Tehtävä on määräaikainen kokopäivätyö ja jatkuu ainakin 31.12.2021 asti. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoon Otaniemessä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV PDF-muodossa viimeistään 15.1. 2021 alla olevan linkin kautta. Mainitsethan hakemuksessa myös mahdollisen aloitusajankohdan. Toimi nopeasti, sillä pyrimme täyttämään paikan mahdollisimman pian!
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Liisa Länkä, liisa.lanka@aalto.fi, puh. 050 384 1693 ja tiimin esimies Heikki Sallinen, heikki.sallinen@aalto.fi puh. 050 570 3598.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.


Lisätietoja

Linda Joyner
Rekrytointikonsultti, Toimisto, ICT, Call Center
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 788 169 95 || vaihde 030 047 2000
linda.joyner@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi