(Poistunut julkaisusta)

IT-tuen osaajia PK-seudulle
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Me Barona IT:llä työllistämme vuosittain noin 800 henkilöä erilaisiin IT-tukihenkilön tehtäviin. Kartoitammekin jatkuvasti asiakkaillemme mm. lähitukihenkilöitä, teknisiä Service Desk -henkilöitä sekä IT-asentajia. Kiinnostaisiko sinua uudet haasteet IT-tehtävien parissa?

Tyypillisesti tehtäviin kuuluvat erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkominen, käyttäjien opastus sekä koneiden ja yhteyksien asentaminen käyttökuntoon. Työ tapahtuu yritysympäristössä ja olet tiiviisti yhteydessä loppukäyttäjiin. Toivomme hakijoilta aitoa kiinnostusta teknisten ongelmien ratkaisemiseen sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Voit olla vastavalmistutunut IT-alan osaaja, jo IT-alan työkokemusta kartuttanut IT-asiantuntija tai muuten tekniikasta innostunut uusien haasteiden etsijä.

Tutustu tarkemmin asiakasyrityksiimme, ja lue Barona IT:llä teknisen tuen parissa työskentelevien kokemuksia osoitteesta: http://barona.fi/techsupport

Tarjoamme sinulle:

• Mahdollisuuden työllistyä haastaviin ja monipuolisiin teknisen tuen tehtäviin niin etätuen, lähituen kuin järjestelmäpuolen tehtävissä

• “Jalan oven väliin" haluamaasi IT-alan asiakasyritykseemme

• Vahvan tuen Barona IT:ltä ammatilliseen kehittymiseen ja työhyvinvoinnillesi

Toivomme sinulta:

• Service Desk tehtävissä toivomme sinulta Windows-käyttöjärjestelmien ja Office-tuoteperheen sekä O365:n hyvää hallintaa, mobiililaitteiden vahvaa tuntemusta, sekä perusosaamista käyttäjähallinnasta (Active Directory)

• Lähituen tehtävissä toivomme sinulta erityisesti työasemien lisälaitteiden tuntemusta (tulostimet, skannerit yms.) sekä mobiililaitteiden vahvaa tuntemusta

• Kokemus verkko- ja palvelinympäristöistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys

• Palveluhaluista asennetta sekä tarkkaa ja aktiivista otetta työskentelystä

• Pidät ongelmaratkaisusta ja muiden neuvomisesta teknisissä ongelmissa

Osassa tehtävistä tarvitaan käytössä olevaa autoa.

Osassa ympäristöjä tehtävään valituille henkilöille teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Laitathan siis hakemuksesi meille, mikäli uudet mahdollisuuden teknisen tuen parissa kiinnostavat! Liitä hakemukseesi myös CV:si ja tieto siitä, mikäli sinulla on auto käytössäsi.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!