(Poistunut julkaisusta)

IT-tuen asiantuntija ohjelmistoalan yritykseen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Haemme nyt pitkään alalla toimineelle ohjelmistoalan yritykselle uutta IT-tuen asiantuntijaa mielenkiintoisiin ja haasteellisiin työtehtäviin Espooseen. Voit olla jo kokeneempi IT-tuen asiantuntija tai vasta muutaman vuoden alalla toiminut asiantuntija. Tärkeintä on kuitenkin palo IT-tuen työtehtäviä kohtaan ja vahvat asiakaspalvelutaidot.

Valitun henkilön toimenkuvaan kuuluu sisäinen IT-tuki yrityksen työntekijöille. Tukea tarjotaan pääasiallisesti ohjelmistokehittäjille käytön tukeen liittyvissä tilanteissa. Työnkuvaan kuuluu myös mm. laitehankintaprojekteihin osallistuminen.

Toivomme, että sinulla olisi:

  • Muutama vuosi työkokemusta IT-tuen tehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulla on hyvät kommunikaatiotaidot ja toimit hyvin asiakasrajapinnassa kehittäjien kanssa.

  • Sopiva koulutustausta: esimerkiksi IT-tradenomi, IT-insinööri tai datanomi.

  • Teknistä osaamista Linux Ubuntusta esimerkiksi harrastustaustan puolesta tai työn puolesta. Suurin osa työasemista asiakkaalla on Linuxeja. Windows-työasemia ylläpidetään myös, mutta niiden osuus on selvästi vähäisempi.

  • Katsomme myös eduksi, jos sinulla on kokemusta sähköpostitilien hallinnasta (pääkäyttäjänä toimiminen) ja JIRA tehtävienhallintaohjelmistosta.

  • sujuva suullinen ja kirjallinen englannin- ja suomen kielen osaaminen.

Tärkeintä on kuitenkin, että olet henkilö, joka toimii sujuvasti asiakasrajapinnassa ja tykkäät työskennellä ihmisten kanssa. Tekniset asiat on mahdollista oppia myös työn ohessa. Työskentelet alkuun läheisessä yhteistyössä henkilön kanssa, joka siirtyy kyseisestä tehtävistä toisiin asiantuntijatehtäviin organisaatiossa.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Tarjoamme sinulle mm. rennon työympäristön, joustavat työajat, motivoivan palkkatason ja hyvän työterveydenhuollon. Työpaikalla on myös kuntosali.

Tehtävä on alkuun vuoden mittainen työsuhde Baronan työntekijänä, mutta tämän jälkeen on vahva optio rekrytoitua suoraan asiakkaan kirjoille rekrytointina.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, koska hakijat haastatellaan jo hakuajalla. Työt alkavat lokakuun alussa. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä henkilöstökonsultti Joel Rönköltä: joel.ronkko@barona.fi