(Poistunut julkaisusta)

IT Trainee
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019
Kasvumme jatkuessa etsimme nuorta lupausta vahvistamaan IT-tiimiämme Lappeenrannassa. Tehtävä on monipuolinen näyteikkuna modernin ohjelmistoyrityksen IT-ympäristöön ja sisältää muun muassa IT-lähituen tarjoamista kollegoille, yhteistyötä lukuisten eri tiimiemme kanssa erilaisten projektien tiimoilta sekä sisäisten IT-järjestelmiemme ongelmatilanteiden ratkaisemista ja ylläpitoa. Tehtäviisi kuuluu myös uuden Lappeenrannan toimistomme verkkoinfran valmistelua.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä tavoitteisiin sitoutuneita. Uskomme, että vain erinomaisella yhteistyöllä pääsemme erinomaisiin tuloksiin. Ohjelmistoalan kehitys on nopeaa ja muutokset jatkuvia. Tämä vaatii ihmisiltämme rohkeutta, sitkeyttä ja uusien asioiden oppimista ja sietämistä - joka päivä.

Odotamme sinulta kiinnostusta erilaisiin tietojärjestelmiin sekä tavoitehakuista ongelmanratkaisutaitoa. Työskentelemme Microsoftin ja Applen teknologioiden parissa, joten tausta Microsoftin työasema- ja palvelinympäristöistä sekä Applen työasemaympäristöistä ovat eduksi. Lisäksi katsomme plussaksi, jos sinulla on tuntemusta nykypäivän suosituimpien pilvipalveluiden käytöstä, kevyttä ohjelmointiosaamista sekä kiinnostusta eri teknologioihin ja laitteistoihin.

Ennen kaikkea odotamme, että tuot mukanasi hyvän asenteen. Hyvän asenteen määrittelemme sellaiseksi, jossa sekoittuu positiivinen asiakaslähtöinen palveluasenne, uteliaisuus, tehtävien omistajuus ja niiden läpivienti sekä halu kehittyä paremmaksi siinä mitä tekee. Etsimämme henkilö pystyy viestimään hyvin sekä suullisesti että kirjallisesti. Annamme sinulle vastuuta ja vapautta ratkaista asioita omalla tavallasi, edellytämme vilpitöntä halua ratkaista asiat asiakkaan ja yhtiön parhaaksi. Osaamisesi kasvaessa tarjoamme sinulle mahdollisuuksia, jotta voit menestyä ja kasvaa työssäsi ja, jotta voit olla ylpeä siitä mitä teet.

Meillä saat tilaa ja vapautta haastaa ja kehittää itseäsi kohti tulevaisuuden IT-osaajaa, modernit työkalut sekä onnistumista tukevan energisen työyhteisön ja johtamismallin.

Jos koet olevasi IT Traineemme, jätä hakemuksesi 30.9.2019 mennessä. Työsuhde on osa-aikainen, työaika noin yksi päivä viikossa. Aloitus syksyllä sopimuksen mukaan.

Kysy lisää: Riku Tarkiainen, IT Manager, riku.tarkiainen@visma.com.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.