(Poistunut julkaisusta)

IT-toimintamallien kehittäjä
Deloitte

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Haluatko rakentaa uraasi maailman johtavassa konsultointiyrityksessä? Mikäli viihdyt dynaamisessa työympäristössä ja haluat työskennellä yhdessä oman alansa huippuasiantuntijoiden kanssa, tämä voi olla mahdollisuutesi. Menestyksemme ytimessä ovat huippuluokan osaaminen ja yhteistyön voima, joita tuemme coaching-kulttuurillamme. Meille on tärkeää ymmärtää jokaisen asiakkaamme liiketoimintaa ja ratkoa siihen liittyviä monimutkaisia haasteita asiantuntijuudellamme.
 
Teknologiakonsultoinnin kasvua tukemaan etsimme nyt kokenutta

IT-toimintamallien kehittäjää
 
Mistä on kyse?
 
Työ Deloitten teknologiakonsultoinnissa pitää sisällään niin johdon konsultointia kuin teknologiaratkaisuiden viemistä käytäntöön. Roolissasi viet läpi yhdessä asiakkaiden ja Deloitten tiimin kanssa laajoja ja kohdistetumpia IT-toimintamallin modernisointiin liittyviä projekteja. Toimit projekteissa Deloitten projektipäällikkönä, osa-alueen ”stream leadinä” tai erityisasiantuntijana osaamisestasi riippuen. Toimeksiannot voivat liittyä strategiseen toimintamallin kehittämiseen, prosessi- ja osa-aluekohtaisiin katselmointeihin tai monimutkaisiin, laaja-alaisiin IT-toimintojen uudistamishankkeisiin. Erityisesti haemme kokonaisvaltaisen teknologiatoimintamallin osaajia sisältäen IT:n ja toiminnallisen teknologian hallinnan (IT/OT convergence) sekä ketterien toimintamallien ja perinteisen IT-palvelujen tuottamisen toiminnan yhteensovittamiseen.
 
Toimit aktiivisessa yhteistyössä sekä asiakkaiden IT-johdon että asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi kommunikoit ja vaikutat sujuvasti IT-kumppanien ja liiketoiminnan edustajien suuntaan kunkin projektin luonteen mukaisesti. Samalla liityt osaksi Deloitten IT-toimintamallien neuvonannon ja teknologiakonsultoinnin paikallista tiimiä sekä laajaa, osaavaa kansainvälistä verkostoa.
 
Mitä me tarjoamme?
 
Emme ainoastaan tarjoa toimivia ratkaisuja, vaan vaikutamme asiakkaisiimme, toisiimme ja yhteiskuntaamme positiivisesti. Lähestymistapamme on vahvasti liiketoimintalähtöinen ja tarjoamamme ratkaisut ovat käytännönläheisiä. Toimimme globaalien asiakasyritystemme sekä julkisen sektorin toimijoiden tukena digitaalisessa murroksessa tiiviissä yhteistyössä muiden palvelualueidemme sekä maailmanlaajuisen asiantuntijaverkostomme kanssa. Pääset osaksi dynaamista kulttuuriamme, jossa tehdään töitä yhdessä pyrkien aina parhaaseen laatuun ja lopputulokseen. Deloitte tarjoaa sinulle rajattomat mahdollisuudet menestyä ja hyödyntää vahvuuksiasi.
 
Sinustako uusi deloittelainen?
 
Toivomme, että sinulla on tehtävässä menestymisen tukena vähintään 5 vuoden laaja-alainen kokemus teknologia- ja IT-toiminnan kehittämisestä. Kokemuksen kautta olet hankkinut IT-palveluiden, toimittajien ja teknologioiden tuntemusta. Kehittyäksesi haluat oppia uutta ja tartut tiimin kanssa mielellään asiakkaidemme haasteisiin. Näiden asioiden lisäksi arvostamme myös:

  • yleisten IT-toimintamallin viitekehysten ja menetelmien (ITIL, IT4IT, Lean IT, SAFe, ja DevOps) tuntemusta
  • näkemystäsi IT:n ja teknologian trendeistä ja mahdollisuuksista liiketoiminnassa
  • IT-toimintaa tukevien työkalujen (esim ServiceNow ja JIRA) tuntemusta
  • mahdollista aikaisempaa kokemusta pankki- ja vakuutusalalta, valmistavasta teollisuudesta tai julkiselta sektorilta
  • vahvoja vuorovaikutustaitoja sekä projektityöskentelykokemusta

Kiinnostuitko?
 
Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 30.9., ja liitä mukaan ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Heräsikö sinulle kysyttävää tehtävästä tai Deloittesta työnantajana? Janne Gerdt kertoo sinulle mielellään lisää. Jannen tavoitat parhaiten tiistaina 11.9. klo 10-11 numerosta 050 582 6056. Rekrytointiprosessia koskevat kysymykset voit lähettää rekrytointitiimillemme: rekry@deloitte.fi.  Hakemukset pyydämme kuitenkin lähettämään rekrytointijärjestelmämme kautta.