(Poistunut julkaisusta)

IT-teknikko konesalipalveluihin Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019
Etsimme asiakasyrityksellemme IT-osaajaa, jolla on hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä can do -asenne. Tässä tehtävässä menestyy hyvillä koordinointi- ja organisointitaidoilla sekä tehokkaalla ja oma-aloitteisella työotteella. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä työskentelet yhdessä tiimisi kanssa ICT-infrastruktuurin kehittämisessä. Tehtäviisi kuuluu muun muassa palvelun toimituksen sekä liiketoiminnan jatkuvuuden varmistaminen sekä tietotekniikkaan liittyvien toimintojen ja palveluiden hallinta. Asiakasyrityksemme tarjoaa mahdollisuuden päästä kehittymään IT-osaajaksi yhteisöllisessä ja ketterässä ympäristössä.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden päästä mukaan jatkuvaan kehittämistyöhön
* Asiantuntevan työyhteisön, jolta saa tarvittaessa tukea

TYÖNKUVA

* IT-infrastruktuurin johtaminen ja hallinta
* Yhteydenpito asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja sisäisten tiimien välillä
* Toimittajien integrointi palveluun
* Käyttäjätuen varmistaminen
* Oman vastuualueen taloudellisen tilanteen seuraaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on hyvät sosiaaliset taidot ja hän tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Ideaalihakijamme osaa työskennellä sekä tiimissä että itsenäisesti. Lisäksi hänellä on kiinnostusta ja uteliaisuutta uutta teknologiaa kohtaan sekä tarkka työskentelyote. Tehtävässä menestyäkseen henkilöllä tulee olla kokemusta IT-alalta vähintään kahden vuoden ajalta.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutustausta
* Kokemusta IT-tehtävistä, esimerkiksi service desk -tehtävistä ja verkko- ja järjestelmänhallinnasta
* Hyvät Microsoft Office-taidot
* Sujuva kirjoitettu sekä puhuttu suomen ja englannin kielitaito


Eduksi katsotaan osaaminen Microsoft Azure -järjestelmästä.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on kansainvälinen yritys, jonka toimitilat sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Helsingissä, noin 20 minuutin matkan päässä keskustasta.