IT Talent Acquisition Specialist
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2021

OP Ryhmä on houkuttelevin finanssialan työnantaja ja toimija Suomessa ja sellaisena haluamme sen pitää. Etsimme nyt rekrytointitiimiimme lisävahvistusta IT-rekrytointien kokonaisvaltaiseen maailmaan.

IT Talent Acquisition Specialist

Tulet rekrytoijana tukemaan OP:n Kehittäminen & Teknologiat -organisaatiota, jonka tehtävänä on varmistaa sujuvat nykyaikaiset digitaaliset pankki- ja vakuutuspalvelut yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Arkeesi kuuluu rekrytointiprosessin kokonaisvaltainen läpivienti yhdessä rekrytoivien esihenkilöiden ja Business HR:n kanssa. Rekrytoit asiantuntijoita mm. ohjelmistokehityksen, tuote- ja palveluhallinnan, testauksen ja arkkitehtuurin alueelle nimetäksemme joitain. 


Rekrytoinneissa määrittelet tehtävän ja hakustrategian yhdessä esihenkilön kanssa, kirjoitat ja julkaiset houkuttelevia ilmoituksia, käyt läpi hakemuksia ja kontaktoit hakijoita mm. LinkedInin kautta. Rakennat osaajaverkostoja ja pidät aktiivisesti yhteyttä hakijoihin sekä esihenkilöihin prosessin aikana sekä tuet ja konsultoit esihenkilöitä rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä. Rooliisi kuuluu myös henkilöarviointien tekeminen. Kaikessa tekemisessäsi markkinoit OP:ta kiinnostavana työnantajana. Ketterään toimintatapaamme kuuluu, että kehitämme prosessejamme sekä toimintaamme yhdessä tiimin sekä sidosryhmiemme kanssa, johon odotamme myös sinun osallistuvan.

Millaista kollegaa etsimme?

Sinun ei tarvitse olla mikään yli-ihminen, mutta toivomme, että sinulla on mahdollisimman paljon kokemusta edellä mainitusta. Omaat jo muutaman vuoden kokemuksen IT- / Tech-rekrytoinneista tai olet jo kokeneempi rekrytoija, jonka intohimoalueeksi onkin osoittautunut IT. Sinulle tuttuja asioita ovat arjessamme ilmentyvät sekä vilisevät termit, esimerkiksi  AWS, DevOps, React, IAM jne.


Olet asiakas- ja liiketoimintalähtöinen; sinulla on kyky ja halu ymmärtää edustamasi organisaation sekä lyhyen että pitkän tähtäimen tavoitteet sekä ymmärrät myös laajemman toimintaympäristön merkityksen kaikessa toiminnassa. Olet päämäärätietoinen, pitkäjänteinen ja utelias oppimaan. Uskallat tuoda oman persoonasi ja mielipiteesi esiin ja tarvittaessa kyseenalaistat rakentavasti, jotta onnistunut lopputulos saavutetaan. Toimintatapasi on myynnillinen eli pystyt aidosti kuuntelemaan ihmisiä sekä esittämään ratkaisuja. Ymmärrät tuloksekkaan ja onnistuneen työnantajakuvatekemisen ja rekrytointimarkkinoinnin merkityksen sekä käytät sujuvasti näihin liittyen eri kanavia ja työkaluja. Pystyt kommunikoimaan ja tuottamaan sujuvaa tekstiä niin suomeksi kuin englanniksi. Toivomme, että sinulla on kokemusta henkilöarvioista, mutta tarvittaessa koulutamme sinut näiden tekemiseen.

 

Mitä lupaamme sinulle?

Itse olemme vahvasti sitä mieltä, että olemme Suomen paras in house-rekrytointiporukka. Tuemme toisiamme ja viljelemme kyseenalaista huumoria ja viestimme aktiivisesti keskenämme mm. Teamsia ja WhatsAppia käyttäen. Vaikka työsi onkin itsenäistä, ei näitä hommia todellakaan tarvitse paiskia yksin. Saat kattavan perehdytyksen ja takuulla riittävästi tukea, jotta aloituksesi meillä on mahdollisimman sujuva.
Meillä OP:lla hierarkia on matala ja jokainen työntekijä yhtä tärkeä. Jos sisälläsi sykkii kehittäjä, pääset takuulla osallistumaan erilaisiin kehitysprojekteihin ja kasvattamaan omaa osaamistasi eri alueilla. 

Koska elämä on muutakin kuin työtä, työskentelemme joustavasti työaikojen sekä sijainnin näkökulmasta - teemme sekä etätyötä vaikka mökiltä, mutta myös lähityötä Vallilan pääkonttorillamme. Tarjoamme sinulle ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja. 

Riemukkaan työyhteisön lisäksi saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat mm. henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut sekä henkilöstörahasto. Tarjoamme lisäksi kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa.
 

Miten tästä eteenpäin?

Jos haluat lisätietoja tehtävästä tai OP:lla työskentelystä, voit olla yhteydessä kippariimme, Head of Recruitment & Employer Branding Erja Viljaan. Erjan tavoitat puhelimitse numerosta 040 758 9236 seuraavina ajankohtina: ma 3.5. klo 13-15, ke 5.5. klo 13-16 tai pe 7.5. klo 10-12. Voit käydä tutustumassa OP:lla työskentelyyn täällä sekä urasivuillamme


Haethan tehtävää 16.5.2021 mennessä liittämällä mukaan CV:si ja hakukirjeesi. Meitä kiinnostaa kuulla, mikä juuri sinua motivoi tässä tehtävässä ja miksi sinä voisit olla meidän uusi kollegamme. Toivottavasti kuulemme sinusta!


Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1448560
  • Tehtäväalue: HR
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki