IT Talent Acquisition Consultant
Barona IT Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2021

Haemme nyt asiakastoimeksiantoihimme rekrytoinnin ammattilaisia pääkaupunkiseudulle ja Tampereelle. Konsulttinamme tulet työskentelemään osana asiakkaan omaa tiimiä vastaten erityisesti IT asiantuntijoiden rekrytoinnista.

Projekti tulee olemaan ensimmäinen tehtäväsi mutta samaan aikaan olet myös osa Barona IT:n kasvavaa asiantuntijatiimiä, jossa meillä on sinulle mielenkiintoisia tehtäviä tarjolla joko in-house tai asiakaspainotteisessa rekrytointiroolissa. Näitä rooleja pystymme aidosti määrittelemään taustasi ja kiinnostuksesi mukaan! Meiltä saat täyden tuen sekä kehittymismahdollisuuksia toimialalla, joka on jatkuvan murroksen keskellä.

In-house rekrytoijana vastaat aktiivisesti haastavien IT-asiantuntijaroolien rekrytoinnista, kehität toimintaa sekä, tuet organisaatiota rekrytoinnissa ja osallistut työnantajamielikuvatyöhön. Olet kädet savessa auttamassa rekrytoinnin onnistumisessa osallistuen kaikkiin rekrytointiprosessin vaiheisiin. Sinulle on tärkeää tarjota loistavaa ehdokaskokemusta kaikille ja sinua kiinnostaa alati kehittyvä rekrytoinnin – mutta myös digitaalisen kehityksen maailma.

Haemme rooliin henkilöä, joka syttyy onnistumisista sekä konsultoivasta työskentelystä. Pääset tukemaan erilaisia asiakkaita ja liiketoimintoja koko ajan kehittyvässä ja haastavassa rekrymarkkinassa. Olet konsultoiva – mutta ennen kaikkea palveluhenkinen ja pyrit aina löytämään ratkaisuja ongelmien sijaan. Lunastat nopeasti vastinpariesi luottamuksen ja työpanoksellasi autat organisaatiota löytämään tarvittavat osaajat kuhunkin tarpeeseen. Toivomme että sinulla on kokemusta rekrytoinnista joko konsultin tai sisäisen rekrytoijan roolista. IT-alan tuntemus ja osaaminen on eduksi. Lisäksi työskentelet sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut sekä kehittymismahdollisuudet dynaamisessa ja voimakkaasti kasvavassa yrityksessä. Kun et ole asiakastoimeksiannossa, toimit rekrytointikonsulttina osana Barona IT:n Digital Talent Solutions -tiimiämme moderneissa toimitiloissa Helsingissä tai Tampereella. Työsuhde on vakituinen.

Baronan tiimiimme pääset myös tutustumaan videon merkeissä klikkaamalla linkkiä!

Heräsikö mielenkiintosi? Hae heti, sillä paikkoja täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Janne Muurinen (janne.muurinen@barona.fi, 0400 36 7344)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1445709
  • Tehtäväalue: HR, IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (janne.muurinen (a) barona.fi)
  • Puhelin: 040 0367344
  • Sijainti: Helsinki