(Poistunut julkaisusta)

IT System Specialist
Kämp Collection Hotels

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

IT System Specialistin roolissa toimit läheisessä yhteistyössä liiketoimintojen sekä ulkoisten kumppaniemme kanssa. Olet osa Nordic Choice Hotelsin pohjoismaista IT yksikköä, toimipisteesi ja suomen tiimisi sijaitsee Helsingissä. Työ edellyttää ajoittaista matkustamista.
 
Vastuualueeseesi kuuluvat konsernin ja hotellien tietohallinnon järjestelmät sekä niiden toiminnan varmistaminen ja kehittäminen. Ymmärrät Google ja Microsoft teknologioita laajasti ja olet tottunut päivittäisessä työssäsi ratkomaan erilaisia järjestelmähaasteita. Osaat arvioida ja tarvittaessa johtaa erikokoisia IT -projekteja ja toimimaan IT asiantuntijana projekteissa. Haluat kehittää toimintamalleja uusia teknologioita hyödyntäen. Arvostamme hotelli ja ravintolatoimialan kokemusta, erityisesti ymmärrystä toimialan järjestelmistä.

Sinulla on tehtävään sopiva teknillinen koulutus ja useamman vuoden kokemus IT asiantuntijatehtävistä ja -järjestelmistä. Arvostamme aktiivista otetta työhön, aloitteellisuutta, systemaattisuutta ja energisyyttä. Olet tiimihenkinen, omaat hyvät yhteistyötaidot sekä pidät työskentelystä tietojärjestelmien parissa. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää ruotsin ja/tai norjan kielitaitoa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja ennen kaikkea monipuolisen tehtäväkentän Pohjoismaiden johtavassa hotellialan konsernissa.

Kiinnostuitko? Toimi siis mahdollisimman pian ja lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi alla olevan linkin kautta – odotamme hakemustasi 6.3.2020 mennessä. Jos sinulla herää kysymyksiä tehtävästä, niin lisätietoja antaa IT Director, Juhani Rajala puhelimitse numerossa +358 40 838 7342.