(Poistunut julkaisusta)

IT-SUUNNITTELIJA
Saarioinen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Etsimme joukkoomme Sahalahden tehtaalle innostunutta ja asiantuntevaa

IT-SUUNNITTELIJAA

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta sekä perusosaamista Windows-ympäristöistä ja SQL Server -tietokantojen ylläpidosta. Kokemus valmistavan teollisuuden tietojärjestelmistä ja niihin liittyvistä laitteistoista katsotaan eduksi. Olet tiimihenkinen, avoin ja aloitteellinen. Positiivinen asenteesi näkyy palveluhenkisyytenä ja joustavuutena, myös yllättävissä ja paineensietokykyä vaativissa tilanteissa. Pystyt hallitsemaan kokonaisuuksia, priorisoimaan tekemisesi ja keskittymään olennaiseen, hyödyntäen tarvittaessa tiimisi tukea.

Meillä pääset osaksi tietohallinnon 15 huippuosaajan työyhteisöä. Lähimmät kollegasi ovat IT-tuotantotiimimme asiantuntijat. Lisäksi teet tiivistä yhteistyötä laite- ja ohjelmistotoimittajien, kunnossapidon sekä tuotannon tietojärjestelmien loppukäyttäjien kanssa. Työ sisältää sekä toimistotyötä että työskentelyä tuotantolaitoksen puolella erilaisissa olosuhteissa. Työyhteisössämme et jää yksin, vaan sparraamme ja tuemme jokaista tiimin jäsentä kehittämään osaamistaan. Tehtävä on määräaikainen 31.8.2021 asti.

Tehtävästä antaa lisätietoja IT-suunnittelija Kari Valavaara, p. 050 591 1430 torstaina 27.2. klo 13-14 ja keskiviikkona 4.3. klo 13-14. 

Hae tehtävää viimeistään 9.3.2020 täyttämällä sähköinen hakemus oheisesta linkistä: https://rekry.saarioinen.fi/meprekry tai www.saarioinen.fi -> Avoimet työpaikat. Liitä hakemukseesi CV palkkatoiveineen. Toimithan nopeasti, sillä toteutamme haastattelut välittömästi hakuajan päätyttyä.