(Poistunut julkaisusta)

IT-SUUNNITTELIJA
Kauniaisten kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Työtehtävät

Vastaat muiden asiantuntijoiden kanssa mm. Windows-palvelimien, Hyper-V:n ja levyjärjestelmien ylläpidosta, tietojärjestelmien ja tietoliikenneyhteyksien suunnittelusta ja ylläpidosta, laiteasennuksista, teknisestä tuesta, dokumentoinnista sekä tietoturvan kehittämisestä. Työskentelet osana tiimiä, mutta työ edellyttää itseohjautuvuutta.

Osallistut myös Kaupungin digisuunnitelman toteuttamiseen asiantuntijan ja toteuttajan roolissa.

Edellytykset

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Olet motivoitunut tarttumaan tehtäviin ratkaisukeskeisellä ja osallistavalla asenteella. Omaat aitoa kiinnostusta asioiden ja ratkaisujen selvittämiseen sekä kykenet selkeään dokumentointiin ja viestintään.

Sinulla on hyvät sosiaaliset ja yhteistyötaidot ja kykenet hyvään suulliseen ja kirjalliseen viestintään
niin ruotsin, suomen kuin englannin kielelläkin. Työstä suoriutuminen edellyttää joustavuutta sekä sitä
että viihdyt asiakasrajapinnassa.

Hahmotat IT-palveluprosessit ja osaat katsoa kokonaisuutta asiakkaan näkökulmasta. Sinulta löytyy soveltuva koulutus sekä käytännön kokemusta erityisesti Microsoft palvelin- ja työasemaympäristöjen ylläpitotehtävistä.

Arvostamme

Arvostamme kokemustasi digiprojekteista, koulu- ja yhdyskuntatoimen järjestelmäosaamistasi sekä teknisen IT-infrastruktuurin ylläpitotaitojasi.

Arvostamme myös itseohjautuvaa ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta sekä positiivista asennetta. Reippaan otteen lisäksi haluat oppia uutta ja pidät ongelmien ratkaisemisesta sekä käyttäjien neuvomisesta teknisissä ongelmissa.
 

Edut

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työnkuvan sekä erinomaisen mahdollisuuden olla mukana monessa eri digiprojektissa. Työpaikkasi sijaitsee erittäin hyvien yhteyksien päässä Kauniaisissa. Rennon ja kannustavan työilmapiirin lisäksi saat mukavat työkaverit ja osaavan tiimin tuen, sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen.
 

Palkkauksessa noudatetaan KVTES ehtoja. Työ alkaa elokuussa 2018. Laita hakemuksen liitteeksi CV sekä mahdolliset työtodistukset.


Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallinnon kehityspäällikkö Markus Lundell, p. 050 337 4997. 

Hae tehtävään 25.5. mennessä. www.kauniainen.fi/rekry