(Poistunut julkaisusta)

IT Support
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020
Etsimme kahta henkilöä IT Support -tehtäviin asiakkaallemme Schibsted Marketplaces Finlandille, jonka tunnetuimpia brändejä ovat Tori.fi ja Oikotie. Schibsted Enterprise Technology tuottaa kansainvälisesti ja paikallisesti IT-palveluita Schibstedin eri yhtiöille ympäri maailman. Toimistoja on mm. Tukholmassa, Oslossa, Helsingissä ja Kravokassa. Nyt toimintaa laajennetaan Suomessa entistä paremman saavutettavuuden takaamiseksi. Lue lisää alta ja jätä hakemus pian!
KUVAUS
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tartut uuteen rooliin, kun Suomen IT-tukea halutaan vahvistaa Schibstedillä. Työskentelet Helsingin toimistolla, mutta olet osa Pohjoismaista Service Desk -tiimiä. Tiimin prosessit ja järjestelmätuki keskittyvät automaatioon ja itsepalveluun. Prosesseja ja teknisiä ratkaisuja kehitetään jatkuvasti eteenpäin mahdollisimman hyvän ja tehokkaan palvelun takaamiseksi. Tiimissä arvotetaankin hyvää palvelua, kiinnostusta teknologiaan sekä jatkuvaa kehitystä - näillä ominaisuuksilla pärjäät tehtävässä loistavasti.

Tiimissä työskennellään ITIL-prosessien mukaisesti ja käytössä on ServiceNow. Muita keskeisiä työkaluja ovat mm. Slack, Jira ja Confluence.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Palveluhenkinen ja järjestelmällinen työskentelyote, mielenkiinto uusiin teknologioihin
* Vastaavaa työkokemusta Service Deskistä/IT Support -tehtävistä
* Soveltuva koulutus (esim. IT-tradenomi)
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä suullisesti että kirjallisesti


Katsomme eduksi kokemuksen seuraavista käytössä olevista järjestelmistä:

G-Suite Office 365 Windows 10 macOS iOS Android Active Directory Intune Jamf Azure AD Okta Identity Now Service Now.

Tarjoamme


* Tilaisuuden liittyä uuteen, kehittyvään tiimiin, jonka tavoitteena on lisätä palveluiden saatavuutta
* Mahtavat kollegat - sekä Suomessa että muualla Pohjoismaissa
* Haasteita ja mahdollisuuksia
* Henkilökohtaisen suunnitelman ammatilliseen kehittymiseen


Muuta tietoa

Tämä vuokratoimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme Schibstedin kanssa. Tulet työllistymään 12 kuukaudeksi Academic Workin konsulttina. Tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus tulla rekrytoiduksi suoraan asiakkaalle.


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kuukautta
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakkaansa Schibstedin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen. Lähetä hakemuksesi siis mahdollisimman pian!
MUUTA TIETOA
Voit lukea lisää Schibstedistä täältä