(Poistunut julkaisusta)

IT Support Team Lead / Professional Kotkaan
Sulzer

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Haluatko sinä liittyä kansainväliseen huippuosaajien joukkoon kokemaan menestymisen iloa?

IT Support Team Lead / Professional Kotkaan

Etsimme Kotkassa toimivaan IT-tukipalveluumme tiiminvetäjää / asiantuntijaa.

IT-tukipalvelutiimin vastuulla on perustietotekniikan palveluiden toimivuus Sulzerin Suomen yhtiön eri toimipisteissä. Tässä tehtävässä vastaat tiimisi tuella IT-palveluiden ylläpidosta, kehityksestä ja käyttäjätuesta Suomessa. Tehtäviisi kuuluu myös Windows-palvelinjärjestelmien ylläpitäminen ja kehittäminen, LAN/WAN/WLAN-verkkojen ylläpito ja hallinta sekä toimittajayhteistyö. Toimit myös paikallisen IT-tukipalvelutiimin esimiehenä.

Edellytämme sinulta vankkaa osaamista ja kokemusta Windows-yritysverkoista sekä sen palveluista ja sovelluksista. Tietoliikenneverkkojen ja erilaisten tehdasjärjestelmien osaaminen sekä kokemus esimies- ja projektinjohtotehtävistä katsotaan eduksi. Arvostamme amk- tai soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Toivomme sinulta palveluhenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta sekä halua viedä asioita maaliin joustavasti ja ripeästi yhtenä joukkueen jäsenistä. Haluat ratkaista ongelmia, kehittää toimintatapoja ja tarjota laadukasta asiakaspalvelua. Hyvä englannin kielen taito on tässä tehtävässä välttämätön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän osana globaalia Sulzer IT -organisaatiota sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja oman urapolun eteenpäin viemiseen. Työssäsi sinua tukevat asiantuntevat kollegat ja esimiehet.

Me Sulzerilla haluamme, että sinä viihdyt työssäsi! Henkilöstömme on tärkein voimavaramme ja huolehdimme heistä tarjoamalla turvallisen ja modernin toimintaympäristön sekä laadukkaat työskentelyvälineet. Ammattitaidon ylläpitämiseksi tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja oman työn kehittämiseen.

Lisätietoja:
Teemu Vinnikka: teemu.vinnikka(at)sulzer.com

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveesi ja CV:si kanssa 18.2.2018 mennessä osoitteessa https://career5.successfactors.eu/careers?company=Sulzer (Country: Finland)

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.