(Poistunut julkaisusta)

IT Support, SSAB, Hämeenlinna, Raahe tai Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019
Etsimme asiakkaallemme SSAB:lle IT Support -osaajaa joko Hämeenlinnaan, Raaheen tai Helsinkiin kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtävät sisältävät pääasiassa Service Desk -työtä sekä mahdollisesti myös lähitukitehtäviä, jotka edellyttävät perustason IT-osaamista kuten käyttäjä- ja työasemahallintaa. Työhön kuuluu asiakaspalvelua kasvokkain ja puhelimitse sekä vaativia perusasennustöitä.

Henkilönä sinun tulee olla ulospäin suuntautunut ja hyvä tiimipelaaja. Sinulla tulee olla vahva tahto tarjota organisaation sisäisille asiakkaille mahdollisimman hyvää palvelua ja kehittää sekä henkilökohtaista osaamistasi että työtaitojasi. Työlläsi on tärkeä merkitys SSAB:n kokonaisvaltaisten tavoitteiden saavuttamiselle. Voit olla myös urasi alkuvaiheessa. Arvostamme erityisesti aktiivista ja innokasta otetta työhön, oma-aloitteisuutta sekä kehitysvalmiutta. Toivomme sinun olevan myös analyyttinen ja kiinnostunut ratkomaan melko monimutkaisiakin ongelmia.

SSAB toimii terästeollisuuden alalla ja työpisteesi voi sijaita joko Hämeenlinnassa Harvialantiellä, Raahessa Rautaruukintiellä tai Helsingissä Panuntiellä erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Työ edellyttää ajokorttia. Työtä tehdään arkipäivisin toimistotyöaikaan ja liukumien käyttö on mahdollista. Työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevana tehtävään valitun henkilön ja StaffPoint Oy:n välille.


Edellytämme sinulta

- aktiivista ja innovatiivista otetta työhön sekä halua kehittyä työssä
- erinomaisia ihmissuhdetaitoja ja hyviä tiimityöskentelytaitoja
- aiempaa kokemusta IT support -työtehtävistä
- alalle soveltuvaa koulutusta
- Windows 7 ja 10 ja Office 2016 -taitoja
- hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
- oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta
- ongelmaratkaisukykyä ja kykyä täyttää asiakkaan odotukset


Tarjoamme sinulle

- dynaamisen ja mukavan työyhteisön ja asiantuntevan tiimin tuen
- haastavan ja itsenäisen työn arvostetussa teollisuuden alan yrityksessä
- hyvin kilpailukykyisen palkkauksen
- suuren ja vahvan organisaation tuen taaksesi
- modernin työympäristön erinomaisella sijainnilla
- StaffSPECIAL-henkilöstöedut


Kiinnostuitko?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, rekisteröidy työnhakijaksi osoitteessa www.staffpoint.fi ja liitä hakemukseen CV:si palkkatoiveineen. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna, joten seuraathan sähköpostiasi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia mahdollisimman pian! Valitettavasti emme voi vastaanottaa työhakemuksia sähköpostitse.


Lisätietoja

Sanna Apiainen
Rekrytointikonsultti, Toimisto, Contact Center ja ICT
StaffPoint Oy
020 7206 505, 044 7866 120
sanna.apiainen@staffpoint.fi