(Poistunut julkaisusta)

IT Support Specialist
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Etsimme nyt IT SUPPORT SPECIALISTA avainasiakkuuteemme Helsingissä.


ISS Palvelut luo tiloja, joissa on hyvä olla. Teemme maailmasta toimivan asiakkaalle suunnitellulla kokonaispalveluratkaisulla. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Business, IT & HQ -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan. Keskeinen osa tarjoamaamme tämän yksikön asiakkuussegmenteissä ovat työpaikkapalvelumme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistö- ja toimitilapalvelualan yrityksessä. 


IT Support Specialistina työskentelet avainasiakkuudessamme osana ammattimaista, kolmen henkilön On-Site Technology Support -tiimiä. Roolissa huolehdit asiakkaamme IT-tuesta etulinjassa, toimien tukipyyntöjen ensikontaktina. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat IT-tukipyyntöjen ratkominen ja niiden delegointi vahvalla asiakaspalveluotteella, IT-työvälineiden hallinta ja koordinointi, sekä asiakkaan kokoustilojen teknisissä asioissa tukeminen.


Tulet osaksi osaavaa IT-tiimiä, jossa jokaisella on omat itsenäiset vastuualueensa. Etsimämme henkilö on aidosti kiinnostunut IT-alasta, ja haluaa ottaa vastuuta. Tehtävä edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, hyvää paineensietokykyä ja vahvaa palveluasennetta. Edellytämme työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä vähintään kolmen vuoden ajalta, sekä erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Työkieli on englanti.


Kuulostaako sinun paikaltasi? Jätä hakemuksesi CV:n kera 29.1.2021 mennessä.


Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Juha Junttila, p. 050 409 0746, (arkisin klo 11-13).