(Poistunut julkaisusta)

IT SUPPORT SPECIALIST
Paytrail Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

Nyt meillä on tarjota sinulle ainutlaatuinen tilaisuus! Etsimme vakituiseen työsuhteeseen IT Support Specialistia.


Mitä IT Support Specialistin rooliin kuuluu?

IT Support specialistin tehtävässä ylläpidät laitteita, työkaluja ja järjestelmiä, sekä tarjoat lähitukea toimistolla. Pidät toimiston henkilöstön iloisena ja motivoituneena huolehtimalla sisäisten IT-palveluiden erinomaisesta toiminnasta. Vastuualueellesi kuuluu myös tietoturva-asioiden perehdyttäminen uusille työntekijöille ja harjoittelijoille.

Päivittäiset työtehtäväsi ovat ongelmanratkaisua, laite- ja sovellustukea ja niiden kautta korkean sisäisen palvelutason ylläpitämistä. Et ajattele ratkaisua ainoastaan yksittäiseen ongelmaan, vaan pyrit löytämään sellaisen ratkaisun, ettei saman asian kanssa tarvitse pähkäillä seuraavana päivänä uudestaan. Päättäväinen ote, positiivinen asenne ja kyky toimia ihmisten kanssa yhteistyössä auttavat sinua päivittäisessä työssäsi.

Työtä tehdään pääasiallisesti ma-pe klo 8 - 17 välillä, mutta työaika on joustava.

Minkälaista henkilöä etsimme?

Voit olla kokenut tekijä tai juuri koulusta valmistunut tulevaisuuden tähti - asenne ratkaisee! Etsimällemme henkilölle uudet järjestelmät ja tilanteet ovat tervetulleita haasteita eivätkä vaikeatkaan tilanteet saa häntä hämilleen. Hän on kiinnostunut omasta alastaan, kehittää itseään ja pitää tietotaitoonsa ajanmukaisina.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:
- Soveltuvaa koulutusta (esim. IT-insinööri tai IT-tradenomi) tai soveltuvaa työkokemusta
- Lähituki- ja asiakaspalveluhenkisyyttä
- Tiimityöskentelytaitoja
- Systemaattista työskentelytapaa
- Oma-aloitteisuutta ja vastuunkantokykyä
- Englannin kielen taitoa

Näitä emme edellytä, mutta laskemme plussaksi:
- MacOS- ja Apple-laitetuntemus
- Verkkolaitteiden ylläpitokokemus
- Työkokemus IT-infrasta ja/tai administrator-tehtävistä
- Työkokemus IT-lähitukitehtävistä

Miten tehtävää haetaan?   Lisätietoa meistä sekä hakemisesta löydät osoitteesta: https://www.paytrail.com/tyopaikat

Lähetä meille 16.8. mennessä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi sekä soveltuvuudestasi tehtävään ja Paytrailin työyhteisöön.
Hakijoiden joukosta valitsemme sopivat henkilöt haastatteluun ja rekrytointiprosessiin kuuluu myös psykologinen soveltuvuusarviointi.

Työn luonteen ja toimialamme vuoksi valitulle henkilölle teetetään suppea turvallisuusselvitys, huumetestit ja luottotietojen tarkistus.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhteen alussa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.  

Lisätiedot ja kyselyt:

Lisätietoja työtehtävistä ja edellytyksistä antaa rekrytoiva esimies: Markku Hänninen, Services director, markku.hanninen@paytrail.com, +358 40 824 3753

Lisätietoja hakuprosessista (esim. teetettävät testit) antaa: Nina Laurila, HR Specialist, nina.laurila@paytrail.com, + 358 40 5259 746