(Poistunut julkaisusta)

IT Support Specialist
PostNord Strålfors Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Haemme kesätyöntekijää IT Support Specialist -tehtävään Technical First Line tiimiimme. Technical First Line -tiimi huolehtii, että vastaanottamamme datan prosessointi on sujuvaa ja, että asiakkaidemme sekä sidosryhmiemme palvelupyynnöt ratkaistaan jouheasti. Kesätyöntekijänä tehtäviisi lukeutuu pääsääntöisesti virheselvitykset, järjestelmien monitorointi, tekninen asiakastuki ja prosessien optimointi. Päivittäisessä työssämme käytämme erilaisia työkaluja mm. Microsoft CRM, Microsoft AX, UltraEdit, JIRA ja Atlassian Confluence. Työskentelemme liukuvasti arkisin klo 7-17 välillä.

Työsuhde kestää kolme kuukautta ja se alkaa touko-kesäkuun vaihteessa. Tarkka aloitusaika on sovittavissa.

Odotamme, että sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet. Opiskelet mahdollisesti viestintätekniikkaa tai tietojenkäsittelyä. Olet luonteeltasi oma-aloitteinen ja myönteinen. Osaat kysyä ja innostut uuden oppimisesta. Hoidat työtehtäväsi tarkasti ja vastuullisesti. Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää.

Tarjoamme rennon ja helposti lähestyttävän työporukan sekä työkokemusta nopeasti digitalisoituvalla ja kehittyvällä toimialalla. Kesätyötekijän palkkauksessa noudatamme Tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta.

Lisätietoa meistä: https://www.stralfors.fi

Nyt on tilaisuutesi osoittaa olevasi etsimämme hyvä tyyppi. Kerro itsestäsi, tulevaisuuden suunnitelmistasi ja mitä odotat kesätyöpaikaltasi. Lähetä hakemuksesi viimeistään 24.3.2019 alla olevan linkin kautta. Otamme hakemukset vastaan sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta. Valinnat tehdään viimeistään huhtikuun aikana.