IT Support Specialist, RPT Byggfakta
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022
Asiakkaamme RPT Byggfakta etsii joukkoonsa motivoitunutta ja kehittämishenkistä osaajaa mielenkiintoiseen rooliin! IT Support Specialistina pääset syventämään asiantuntijuuttasi lähituen tehtävissä Suomessa sekä toimimaan spesialistin roolissa kansainvälisessä tiimissä keskittyen tarkemmin tiettyyn IT:n osa-alueeseen ja sen kehittämiseen. Rento lokaali työyhteisö ja kansainvälisen pörssiyhtiön asiantuntijatiimi odottaa sinua!
KUVAUS
IT Support Specialistin rooli RPT Byggfaktalla jakautuu kahteen pääasialliseen tehtävään. Puolet työajastasi käytät lähituen tehtäviin, jolloin olet henkilö, johon Suomen organisaatio on yhteydessä erilaisissa it-asioissa. Tehtävänäsi on teknisten ongelmien selvitys ja olet vastuussa mm. uusien työasemien asennuksista. Lähituen tehtävien lisäksi kuulut osaamisesi mukaan joko PowerBi:n, infraan tai 365-ympäristöön keskittyvään kansainväliseen asiantuntijatiimiin, ja ratkot spesifisti kyseiseen teemaan liittyviä ongelmatilanteita ja kehitystarpeita yhdessä tiimin kanssa. Tehtävä vaatii joustavaa ja palvelulähtöistä asennetta sekä valmiutta toimia sekä suomen että englannin kielillä erilaisten ihmisten kanssa.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA

* Työasemien asennukset
* First level-tuki lokaalin työyhteisön jäsenille
* Teknisten ongelmien selvitys ja tiketöinti globaalille it-tiimille
* Järjestelmien ja prosessien kehittäminen ja laajempien ongelmatilanteiden ratkominen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Haemme tehtävään itsenäistä ja palveluhenkistä henkilöä, joka motivoituu ongelmanratkaisusta ja yhteistyöstä eri tahojen kanssa. Et säikähdä sitä, että sinulla on välillä monta rautaa tulessa ja osaat priorisoida eri tehtävien välillä. Sinun ei tarvitse olla IT-alan syväosaaja, vaan tärkeintä on, että pystyt toimimaan lähituen tehtävissä ja tarjota tukea työtovereillesi yksinkertaisimmissa IT-pulmissa. Tämän lisäksi on tärkeää, että sinulla on motivoitunut ja innokas asenne oppia uutta ja olet kiinnostunut syventämään osaamistasi joko infran, PowerBi:n tai 365-ympäristön parissa.

Onhan sinulla?


* Tehtävään sopiva koulutustausta, esim. IT-tradenomi
* Hieman aiempaa kokemusta IT-lähituen tehtävistä
* Kiinnostus ja perusymmärrys joko infraan, PowerBi:n tai 365-ympäristöön
* Office-ympäristön osaaminen
* Hyvä ongelmanratkaisukyky ja palveluasenne
* Itsenäinen työskentelyote
* Sujuva englannin kielen taito
* Hyvä suomen kielen taito


Ruotsin kielen taito nähdään tehtävässä eduksi.

Muuta tietoa


* Aloitus: mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kk
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä RPT Byggfaktan puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
RPT Byggfakta Oy on osa Ruotsin pörssissä noteerattua konsernia (Byggfakta Group, BFG). Yritys tarjoaa tietopalveluita sekä mediaratkaisuja, joiden avulla rakennusalan yritykset löytävät päätöksentekijät rakennusprojekteissa oikeaan aikaan.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1547426
  • Tehtäväalue: IT & Tech, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo