IT Support, Siemens Healthcare
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021
Estimme asiakkaallemme Siemens Healthcarelle IT Supportia toimimaan it:n ja liiketoiminnan välissä. Tehtävänäsi on monipuolisten it-asioiden hoitaminen ja koordinointi. Lue lisää tehtävästä ja hae pian!
KUVAUS
Siemens Healthcare etsii IT supportia sijaisuuteen vuoden 2021 loppuun saakka. Olet henkilö, johon Suomen organisaatio on yhteydessä erilaisissa it-asioissa. Olet linkki liiketoiminnan ja it:n välillä ja tiedät, mihin olla yhteydessä, jos et itse osaa ratkaista ongelmaa. Tehtävänäsi on teknisten ongelmien selvitys ja ohjaus globaalille it-tiimille. Olet vastuussa uusien työasemien asennuksista, tilauksista ja koordinoinnista.
Näiden tehtävien lisäksi hoidat SAP:iin liittyviä asioita. Koordinoit SAP:iin liittyviä korjaus/muokkauspyyntöjä ja autat tarvittaessa muita työntekijöitä järjestelmään liittyen.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Työasemien asennukset ja tilaukset
* First-level -tuki käyttäjille
* Teknisten ongelmien selvitys ja tiketöinti globaalille it-tiimille
* Viestintä ja it-projektien koordinointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Haemme tehtävään ensisijaisesti itsenäistä ja hyvät organisointitaidot omaavaa henkilöä, joka motivoituu ongelmanratkaisusta. Et säikähdä sitä, että sinulla on välillä monta rautaa tulessa ja osaat priorisoida eri tehtävien välillä. Sinun ei tarvise olla tekninen guru, vaan tärkeintä on, että osaat tunnistaa ongelman ja löytää oikean tahon, joka osaa löytää ratkaisun asiaan. Toimit ikäänkuin linkkinä liiketoiminnan ja it:n välissä.


* Tehtävään sopiva koulutustausta
* Aikaisempaa toimistotyökokemusta
* Kokemusta SAP:n käytöstä
* Hyvä ongelmanratkaisukyky ja palveluasenne
* Itsenäinen työskentelyote
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Muuta tietoa


* Aloitus: mahdollisimman pian
* Kesto: vuoden 2021 loppuun saakka
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Siemensin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Siemens Healthcaresta täältä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1414480
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo