(Poistunut julkaisusta)

IT Support, kokoaikainen, ETS NORD, Tuusula
ETS Nord Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2019

Oletko kehittymishaluinen IT Support -tehtävästä kiinnostunut osaaja, joka nauttii IT ongelmien ratkaisusta muun tiimin tukena? Onko sinulla aktiivinen ja oma-aloitteinen työote? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme IT Support!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, ETS NORD:lle IT Support -osaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tuusulaan. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakkaalle.

IT Support -tehtävässä vastuullesi kuuluu esimerkiksi Helpdesk-työtehtäviä. Aktiivisen ja itsenäisen työotteen kautta pääset myös mukaan hinnaston rakentamisprojektiin sekä uusien laitteiden käyttöönottoihin. Tässä roolissa myös Excelin ja yrityksen oman ERP-järjestelmän käyttö tulee tutuksi.

ETS NORD on kansainvälinen vuonna 1998 perustettu osakeyhtiö, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi tuotteita ilmanvaihtoon. ETS NORD tarjoaa asiakkailleen laadukkaita ilmanvaihtotuotteita. Tavoitteen saavuttamisen edellytyksenä on asiakaskeskeisyys, työntekijöiden osallistuminen, läpinäkyvyys, kustannustehokkuus, hyvät suhteet tavarantoimittajiin, jatkuva kehittyminen ja ympäristöystävällisyys. Tuotevalikoimaan kuuluu 14 erilaista ilmanvaihtotuotetta.

Pääasialliset tehtävät

 • Helpdesk-työtehtävät
 • Hinnaston rakentaminen
 • Uusien työntekijöiden laitetilaukset ja muut välineet, laitteiden käyttöönotto
 • ERP-järjestelmän ylläpito

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa koulutustaustaa, esim. datanomi
 • Itsenäistä, oma-aloitteista ja aktiivista työotetta
 • Erinomaisia Excelin käyttötaitoja
 • Vastaava työkokemus esimerkiksi harjoittelun tai kesätyön kautta katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Työsuhteen mielenkiintoisessa yrityksessä
 • Kerryttää arvokasta työkokemusta Helpdesk-työtehtävistä
 • Hyvän perehdytyksen
 • Erinomaiset työsuhde-edut
 • Kannustavan työyhteisön tuen

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Viimeinen hakupäivä on 25.7.2019 , mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään elokuussa 2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Saara Niskanen, puh. 050 467 5319.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.