IT Support; Aditro
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2021
Etsimme asiakkaallemme Aditrolle palveluhenkistä ja toimeen tarttuvaa henkilöä IT Support-rooliin kansainväliseen työympäristöön. Tähän tehtävään et välttämättä tarvitse taustallesi valtaisaa kokemusta, vaan oppimishalu ja motivoitunut asenne soveltuvan koulutuksen ohella riittää. Aditro kouluttaa sinut työhösi ja saat mahdollisuuden hypätä mielenkiintoiseen työympäristöön uudistusten keskelle. Haethan paikkaa pian, koska etenemme prosessissa nopealla aikataululla!
KUVAUS
Työskentelet lähituen tehtävissä Suomessa joko toimistolla tai etänä, mutta kuulut kansainväliseen IT-organisaatioon ja erityisesti pohjoismaisella tasolla teet paljon yhteistyötä. Aditro on mukava ja dynaaminen työyhteisö, jossa IT-asioita kehitetään parhaillaan aktiivisesti. Pääset mukaan kehitysprosesseihin, ja onkin toivottavaa, että tuot aktiivisesti myös omia ideoitasi esille.

Koska työtä tehdään Suomen rajojen yli, on tärkeää, että englannin kielen taitosi on sujuva ja puhut hyvin myös ruotsia.

Miksi hakea?


* Kansainvälinen työympäristö ja ison yrityksen suomat mahdollisuudet
* Mielenkiintoinen työpaikka kehittämishenkiselle IT-osaajalle
* Mahdollisuus työskennellä etänä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Lähituen tehtävät
* Tikettien käsittely
* Sisäinen yhteistyö

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva IT-alan korkeakoulututkinto (esim. IT-tradenomi)
* Hieman kokemusta vastaavista tehtävistä
* Hyvä Microsoftin järjestelmien tuntemus
* Intohimo työskennellä teknologioiden ja laitteiden kanssa
* Sujuva suomi ja englanti, suullinen ja kirjallinen
* Hyvä ruotsin kielen taito
* B-ajokortti ja oma auto


Muuta tietoa


* Aloitus: mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kk
* Sijainti: Helsinki + etätyö
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Aditron puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Aditro on yksi johtavista palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistojen sekä ulkoistuspalvelujen pohjoismaisista asiantuntijoista. Monipuolinen osaamisemme pohjautuu pitkään yhdessä tehtyyn kehitystyöhön asiakkaidemme kanssa. Työllistämme noin 600 ammattilaista, jotka tukevat yksityisen sektorin asiakkaitamme hallinnollisten töiden digitalisoinnissa, automatisoinnissa sekä tehostamisessa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1525189
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki