(Poistunut julkaisusta)

IT-spesialisti
Midpointed Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Etsimme uutta osaajaa osaksi Oulun tiimiämme!

Ovatko asiakaspalvelu ja uudet teknologiat lähellä sydäntäsi? Etsitkö avointa ja viihtyisää työilmapiiriä? Tule meille Midpointedille töihin! Etsimme IT spesialistia osaksi Oulun tukipalvelutiimiä. Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät jatkuvasti kasvavassa yrityksessä, mahdollisuuden työskennellä uusimpien teknologioiden parissa sekä parhaat työkaverit!

Midpointed on palveleva IT-muotoiluyritys Helsingin Erottajalla ja Oulussa. Olemme ensimmäiseksi liiketoimintakonsultteja, toiseksi järjestelmäinsinöörejä. Modernisoimme IT:n vastaamaan liiketoiminnan tarpeita. Palvelemme Premium IT-tuella, laitteiden elinkaarihallinnalla ja digitalisaatio konsultoinnilla. Autamme yrityksiä hyödyntämään Office 365– tuottavuustyökaluja ja kasvattamaan liiketoimintaa Dynamics 365 CRM- ja ERP- sovelluksilla.

IT-tuen tarpeiden vaatimusten jatkuva muutos sekä kehitys ovat strategiamme keskiössä. IT-tuen tärkein tehtävä on varmistaa asioiden toimivuus, niin että asiakkaamme voivat käyttää IT:tä huoletta. IT ongelmien ratkaiseminen ja erityisesti niiden korjaaminen on se, mikä erottaa pienet suurista – voittajat häviäjistä. Nämä ovat aina olleet ja tulevat aina olemaan Midpointedin toiminnan ytimessä.

Tulet toimimaan osana meidän Oulun tukipalvelutiimiä. Tehtävänäsi on ratkaista asiakkaidemme tietoteknisiä ongelmia pääsääntöisesti Windows-ympäristöissä. Tulet työskentelemään muun muassa Office 365 -palveluiden, Windows-palvelimien ja työasemien parissa, eikä laitteistopuolikaan ole sinulle täysin tuntematon. Tulet myös tekemään töitä asiakkaamme ERP/CRM-järjestelmän tukipalvelussa.

Toivomme, että sinulta löytyy jotain seuraavista taidoista:

  • Asiakaspalveluasennetta! Se on meillä tärkeää, sillä tulet työskentelemään asiakasrajapinnassa
  • Office 365:n ja Azuren tuntemusta: Exchange, SharePoint, Skype for Business/Teams, Azure AD
  • Tunnet tietoliikenneverkkojen perustoimintaperiaatteet, Windows-palvelinympäristöt, työasemat ja mobiililaitteet
  • IT-alan koulutus
  • Itsenäinen ja oma-aloitteinen työtapa
  • Sujuva suomen kielen taito
  • Englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista

Arvostamme myös Mac-maailman osaamista, hyviä dokumentointitaitoja ja tietoturvaosaamista.

Sinun ei tarvitse olla kokenut osaaja, sillä rooliin kasvetaan Sarasen Digitalization & Software Academy -koulutusohjelman kautta! Mikäli koulutusohjelma sujuu hyvin, sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen!

Tehtävä täytetään Digitalization & Software Academy -koulutusohjelmasta! Ohjelman aikana työskentelet yrityksessä koulutussopimuksella ja tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen ohjelman päättymisen jälkeen. Koulutusohjelma tarjoaa mahdollisuuden syventää ammattitaitoasi, hankkia uutta osaamista sekä päästä näyttämään omaa osaamista suoraan yritykseen. Tärkeintä on vahva kiinnostuksesi ja motivaatiosi kehittyä tietohallinnon asiantuntijaksi

Hae heti mukaan, sillä haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja sopivia hakijoita esitellään yrityksiin välittömästi! Viimeinen hakupäivä on 7.11.2019!

Hakijoiden esivalinta käynnistyy heti. 
Päästäksesi mukaan sinun tulee täyttää seuraavat kaksi hakemusta:

1. Täytä Työhallinnon koulutushakemus osoitteessa:

https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/687341?locations=Oulu&&announced=0&sort=1 (löydät koulutuksen numerolla 687341)

2. Tee tämän jälkeen Sarasen profiili osoitteessa: 

https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/digitalization-software-academy/hae-mukaan/

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana TE-palveluissa.  

Koulutukseen valitaan hakijat, joille löytyy työssäoppimispaikka yhteistyöyrityksestämme.

Lisätietoja ohjelmasta, rekrytoineista yrityksistä ja osallistujien kokemuksista: https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/digitalization-software-academy/. Voit myös olla yhteydessä suoraan ohjelman yhteyshenkilöihin: Anne Kauppi, 045 631 2298 (anne.kauppi@saranen.fi), Matti Asumaniemi, 050 355 0393 (matti.asumaniemi@saranen.fi)