(Poistunut julkaisusta)

IT-Spesialisti - Allstars Engineering Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Allstars Engineering Oy on meri-, prosessi- ja koneteknologiateollisuuden projektinhallintayritys yli 30 vuoden kokemuksella. Erikoisalueemme on vaativien suunnittelutoimeksiantojen kokonaisvaltainen toteutus. Laaja verkostomme, joustava organisaatiomme ja vankka asiantuntemuksemme mahdollistavat projektien toteutuksen kustannustehokkaasti ja laadukkaasti. Olemme tiiviisti mukana suomalaisen meriklusterin myötätuulessa.

Nykyisen osaajamme siirtyessä ansaitulle eläkkeelle maaliskuussa 2020 etsimme nyt tiimiimme
IT-Spesialistia vastaamaan tietoteknisten laitteidemme kokonaisvaltaisesta toiminnasta.

IT-Spesialistina vastuullasi on:

  • IT-laitteiden, palvelinten, ohjelmistojen ja verkkojen toiminnasta vastaaminen
  • IT-infran kokonaisuuden hallinta (budjetointi, sopimusneuvottelut)
  • ensisijaisena yrityksen IT-tukihenkilönä ja ulkoistettujen IT-palveluiden yhteyshenkilönä toimiminen
  • IT-infrastruktuurin kehittäminen ja ylläpito
  • ohjelmisto- ja laitekoulutukset henkilöstölle
  • uusien työpisteiden ja työasemien käyttöönotto
  • tarvittavien suunnittelu- ja ohjelmistolisenssien hallinnoiminen
  • henkilöstön asiakkaillamme tarvitsemista kulkuluvista ja muista oikeuksista huolehtiminen
  • kulunvalvonnan ylläpito ja raportointi

Sinulta toivomme jo kertynyttä kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä aitoa halua ja kykyä ottaa IT-toimintomme vastuullesi. Olet luontaisesti kiinnostunut uusista teknologioista ja erilaisista IT-ratkaisuista, joilla helpottaa ja tehostaa organisaatiomme arkea. Raportoit tehtävässä suoraan johdolle ja toivommekin sinulta uusia näkemyksiä ja rohkeutta tuoda ideoitasi esille IT-toimintojemme kehittämisestä.

Olethan myös kehityshaluinen, ratkaisukeskeinen, aktiivisella otteella työskentelevä ja palvelualtis henkilö, sillä näiden ominaisuuksien avulla saat parhaiten irti kaiken, mitä tehtävällä on tarjota. Organisaatiomme on kansainvälinen, joten edellytämme lisäksi hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen osaamista. Toivomme sinulta mahdollisuutta hypätä remmiimme jo loppuvuoden aikana. Näin saat pitkän perehdytyksen tehtävään henkilöltä, joka sen parhaiten tuntee.

Me Allstarsilla tarjoamme sinulle työn vakaasta ja tunnetusta organisaatiosta mielenkiintoiselta toimialalta, jolla on hyvät tulevaisuuden näkymät. Meille jokaisen työntekijämme panos on tärkeä ja annamme täyden tukemme onnistumisellesi. Modernit ja viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Orikedolla Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Voit lukea lisää työskentelystä meillä täältä! 

Rekrytointiprosessia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Hakea voit Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai sähköpostilla tyonhaku@henkilostotalo.fi otsikolla "IT-Spesialisti". CV:nä käy myös hyvin täytetty LinkedIn-profiili. Liitäthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Viimeinen hakupäivä on su 20.10.2019

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Henkilöstötalolta Jenni Räikkönen arkisin klo 9-16 numerosta 010 2306 523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi. 

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 200 euroa. Voit vinkata sopivaa henkilöä täällä.

Tsemppiä hakuun!