(Poistunut julkaisusta)

IT-Specialist
Kotipizza Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

IT-SPECIALIST

Kotipizza Groupin värikäs ja vaativa poppoo kaipaa lisälihasta IT-Spesialistin muodossa monipuolisiin IT-tuen tehtäviin. 

Kotipizza Groupin konsepteja ovat Kotipizza, Chalupa, Social Burgerjoint ja No Pizza. Lisäksi konserniimme kuuluu hankinta- ja logistiikkayhtiö Helsinki Foodstock.

ME?

Sillä samalla intohimolla, jolla upeat yrittäjämme leipovat ravintoloissaan maan parhaat pizzat, burritot ja burgerit, leivomme me toimenpiteitä yrittäjien menestyksen varmistamiseksi yli 50 hengen voimin Helsingin Kalasatamassa. 

IT-Spesialistina kuulut konsernimme tietohallintojohtajan luotsaamaan viisihenkiseen IT-tiimiimme, jota täydentää iso joukko ammattilaisia talon ulkopuolella. Meillä et kuitenkaan pääse piiloutumaan oman työpöytäsi taakse, sillä IT-tiimimme toimii läheisessä yhteistyössä sekä Groupin henkilöstön että ketjujemme yrittäjien kanssa. 

TEHTÄVÄSI?

IT-Spesialistinamme vastaat konsernimme palvelimien, yhteyksien ja käyttöoikeuksien ylläpidosta. Tehtäviisi kuuluvat myös  erilaiset laitehankinnat sekä henkilöstömme päivittäinen tukeminen arjen IT-haasteissa. Lisäksi olet mukana varmistamassa muiden IT-tiimiläisten kanssa, että yrittäjiemme kassajärjestelmät toimivat.

SINÄ?

Sinulla on soveltuva IT-alan koulutus ja olet hankkinut jo jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä. Hallitset Microsoftin järjestelmät ja palvelimien sielunelämä on sinulle tuttua. Tärkeitä työkaluja työssäsi ovat Azure sekä erilaiset BI-työkalut.  Lisäpisteitä ropisee, jos sinulla on lisäksi aikaisempaa kokemusta Restolution -kassajärjestelmästä, ohjelmointitaitoa (SQL, C+, anqular) sekä ymmärrät lyhenteitä API ja GDPR. 

Onnistuminen tässä tehtävässä vaatii sinulta rautaisia asiakaspalvelutaitoja ja kykyä kommunikoida selkeästi ja rakentavasti tiukimmissakin tilanteissa. Arkemme on hektistä, joten oma-aloitteisuudesta, aktiivisesta työotteesta ja kyvystä priorisoida on apua arjessa. Koska olemme osa kansainvälistä Orkla konsernia, toivomme sinun kommunikoivan sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tämä poppoo vaatii paljon, mutta antaa vielä enemmän.

IT-Specialistin tehtävistä ja Kotipizza Groupista työpaikkana voit kysyä lisää Kotipizza Groupin tietohallintojohtajalta Janne Reimarilta maanantaina 17.6.2019 klo 15.00 – 16.00 numerosta  +358 50 522 4041.

Lähetäthän hakemuksesi, CV:si sekä palkkatoiveesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään tiistaina 25.6.2019 sähköpostitse osoitteeseen rekry@kotipizzagroup.com. Tällä kertaa ei kannata jäädä odottelemaan viimeistä hakupäivää, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.