(Poistunut julkaisusta)

IT Specialist
Nordic Regional Airlines Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019

Kiinnostaisiko työ tietotekniikan parissa ilmailualalla? Haemme nyt rentoon joukkoomme osaavaa IT Specialistia kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen!

IT Specialistina toimit osana pientä ja tehokasta IT-tiimiä. Monipuolisiin työtehtäviin kuuluu esimerkiksi palvelu- ja muutospyyntöjen käsittely, järjestelmien ja laitteiden päivittäinen ylläpito sekä eri liiketoimintayksiköiden järjestelmien ja sovellusten teknisenä tukena toimiminen. Tehtäviin kuuluu myös lentokoneiden ohjaamotietokoneiden ylläpito ja kehittäminen yhdessä vastuuhenkilöiden kanssa. Rutiinitehtävien lisäksi tehtäväsi sisältää muun muassa tietokantojen ylläpitoa ja uusien ratkaisujen kehittämistä, järjestelmien välisten integraatioiden ja rajapintojen kehitystä sekä webkehitystä.

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja vähintään 1-3 vuoden työkokemusta vastaavanlaisista IT-tehtävistä. Hallitset monipuolisesti IT:n eri osa-alueita, kuten Windows-työasemat ja palvelimet, Microsoft Office -työkalut, O365, Active Directory, iOS-käyttöjärjestelmät ja mobiililaitteiden hallinta (MDM). Lisäksi arvostamme erityisesti osaamista ja kokemusta tietokannoista (SQL, non-SQL), tilastointi- ja raportointityökaluista (esim. Power BI, QuickSight), Amazon Web Services -palveluista, ohjelmoinnista, webkehityksestä sekä järjestelmien välisistä integraatioista ja rajapinnoista (esim. Rest API, MQ).

Työssä tarvitaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä kykyä organisoida ja suunnitella omia työtehtäviä. Kykenet työskentelemään tarkasti ohjeiden mukaisesti, mutta myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Olet omimmillasi ongelmanratkaisutehtävissä alati muuttuvassa työympäristössä ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot.

Miksi sinun kannattaisi hakea Norralle?

Meillä tehdään töitä ammattitaitoisessa, nuorekkaassa ja hauskassa porukassa. Nauramme paljon, arvostamme työtämme ja annamme sen myös näkyä. Kehitysmyönteinen työilmapiiri, rohkeus ja avoimuus siivittävät työpäiviämme. Yhdessä tekemisen meininki ja toistemme tukeminen on meille pienessä työyhteisössä ensiarvoisen tärkeää.

Aktiivinen virkistystoimikuntamme pitää huolen siitä, että meillä on tasaisin väliajoin hauskaa tekemistä yhdessä aina erilaisista urheilutapahtumista pikkujouluihin. Työsuhde-eduista mainittakoon ID-matkaliput, työterveyshuolto sekä lukuisat diilit liikunta- ja hyvinvointipalvelutarjoajien kanssa.

Miltä kuulostaa, haluaisitko sinäkin olla mukana rakentamassa suomalaista ilmailualan menestystarinaa? Lue lisää meistä kotisivuiltamme www.flynorra.com ja tutustu Norran porukkaan oheisen videon kautta! https://www.youtube.com/watch?v=I0DQRUnFaUw

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 16.6.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Head of Operations Support Jarno Ruotsalainen, jarno.ruotsalainen@flynorra.com. Valitulle henkilölle teetetään lentokentän työympäristössä vaadittu suppea turvallisuusselvitys.

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi.