(Poistunut julkaisusta)

IT Specialist
CSC – TIETEEN TIETOTEKNIIKAN KESKUS OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Haemme IT Specialistia monipuolisen palveluympäristömme sovelluskehitys ja ylläpitotehtäviin, sekä kehitysprojektien läpivientiin yhdessä tiimin kanssa. Toivomme sinulta vähintään kolmen vuoden kokemusta Microsoft-ympäristöjen kehitys- ja ylläpitotehtävistä tai vastaavista tehtävistä.

CSC:n asiantuntijana pääset loistavalle näköalapaikalle työskentelemään muiden kokeneiden ja osaavien asiantuntijoidemme rinnalla Eduuni- ja Tiimeri-yhteistyöpalveluiden palvelualustojen parissa. Palveluiden käytön laajentuessa sovelluskehitys, ylläpito- ja asiakaspalvelutehtävät lisääntyvät.

Eduuni-konsepti sisältää Microsoft SharePoint, Atlassian Confluence ja JIRA tuotteet, jotka ovat asiakkaiden käytettävissä. Palvelut on tuotteistettu yhtenäiseksi yhteistyöpalvelukokonaisuudeksi, jonka yhdistävä tekijä on Eduuni-ID identiteetin- ja käyttöoikeuksienhallinta. Eduuni-konseptia kehitetään tuomalla siihen uusia tuotteita ja ominaisuuksia, joka vaatii palveluiden räätälöintiä ja tuotteistusta.

Toivomme sinulta:
- Tietoteknisiä taitoja (Microsoft SharePoint, AD FS, Power BI, Atlassian Confluence ja Jira, Windows Server, PowerShell, SQL, Apache Tomcat, Microsoft Office 365, Azure AD)
-Sovelluskehitystaidot katsotaan eduksi (ASP.NET, C#, Java)
-Korkeakoulututkintoa tai vastaavaa kokemusta
-Microsoft tms. sertifioinnit katsotaan eduksi

Arvostamme ihmisiä jotka ovat oma-aloitteisia, aktiivisia, asiakaspalveluhenkisiä ja haluavat oppia uutta. Haluat kehittää osaamistasi ja toimia yhteistyössä muiden osaajien ja sisäisten asiakkaidemme kanssa.

Tervetuloa joukkoomme!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Sami Saarikoski, etunimi.sukunimi (at) csc.fi
Lähetä hakemuksesi 24.3.2019 mennessä.