(Poistunut julkaisusta)

IT Specialist, Ivalo
Test World Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Tarjolla globaali (työ)elämä Pohjois-Lapissa!

Oletko sinä luonnossa viihtyvä ja Lapin erämaihan haikaileva IT-alan ammattilainen? Haluaisitko elää tuntureiden ja luonnon äärellä kansainvälisessä yhteisössä ja työskennellä yhdessä maailman johtavassa ajoneuvo-, rengas- ja komponenttitestaukseen keskittyneessä kasvuyrityksessä? Nyt se on mahdollista, sillä haemme Test Worldille

IT Specialistia

Tässä on huikea paikka työskennellä Ivalossa menestyksekkään maailmanlaajuisen konsernin palveluksessa. Tarjolla mielenkiintoiset ja monipuoliset IT-alan tehtävät, mahdollisuus kehittää ja kehittyä. Meille tärkeää on yhdessä tekeminen ja työkavereiden tuki sekä paikallisesti että kansainvälisesti.

Miltä alkaa kuulostamaan? Voisiko tuo työyhteisö olla seuraava askel sinun työurallasi?

Lisäisikö mielenkiintoa päästä työskentelemään seuraavien asioiden parissa:

• Tietoturva

• Palvelimet

• Sähköpostiliikenne

• Lähituki

• Laitehankinnat ja -asennukset

• Raporttien ja raportoinnin kehittäminen

• Järjestelmätoimitukset ja sisäisten järjestelmien kehittäminen

• Käytön tuki ja henkilökunnan ohjeistaminen

Olit sitten kokenut kettu tai nuori tulevaisuuden tekijä, niin tämä on herkullinen paikka päästä kehittämään palveluitamme haluttuun suuntaan ja vaikuttamaan, millaisia IT-ratkaisuja tulevaisuudessa käytämme. IT Specialistin roolissa pääset myös kehittämään tehtävää haluttuun suuntaan, sillä kyseessä on uusi työtehtävä organisaatiossa. Näitä tilaisuuksia Lapissa ei ihan joka päivä osu kohdalle, joten nyt kannattaa hakea!

Työskentelet tehtävässä Track and Safety tiimissä ja lähiesimiehenäsi toimii Track and Safety Manager. IT asioiden lisäksi pääset mukaan tekemään tiimissä myös mielenkiintoisia Safety & Security projekteja.

Aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Hakemukset palkkatoivomuksineen ja 6.12.2020 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Hae saman tien, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n konsultti, Tomi Sivil, tomi.sivil@barona.fi.