(Poistunut julkaisusta)

IT-Specialist Helsinkiin - Kotipizza Group Oyj
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Kotipizza Group on brändien koti, joka koostuu yhtiöistä, joilla on vankka osaaminen fast casual -ravintolaliiketoiminnasta. Missiomme on tehdä maailmasta parempi paikka suupala kerrallaan. Kotipizza on Pohjoismaiden suurin pizzaketju ja yksi Suomen tunnetuimmista ravintolabrändeistä. Kotipizza-ravintoloita on noin 270. Chalupa on uudenlainen meksikolaistyyppinen fast casual -ketju, joka kasvaa erityisesti pääkaupunkiseudulla. Social Burgerjoint -ravintola ja -ruokarekka erikoistuvat käsityönä tehtyihin burgereihin. Kehitämme myös uusia fast casual -ravintolakonsepteja. Niistä uusimmat ovat kansainvälisille markkinoille suunnattu No Pizza ja lounasravintolakonsepti Tasty Market.

Me Sharperilla haemme nyt asiakkaallemme Kotipizza Group Oyj:lle oma-aloitteista IT-Specialistia Helsingin Kalasatamaan. IT-Specialistina olet osa viisihenkistä IT-tiimiä, jonka tehtävänä on varmistaa, että Groupin henkilöstön ja yrittäjien arki sujuu ongelmitta. Tehtävässä vastaat Kotipizza Groupin palvelimien, yhteyksien ja käyttöoikeuksien ylläpidosta. Tehtäviisi kuuluvat myös  erilaiset laitehankinnat sekä henkilöstön päivittäinen tukeminen arjen IT-haasteissa. Lisäksi olet mukana varmistamassa muiden IT-tiimiläisten kanssa, että yrittäjien kassajärjestelmät toimivat. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa IT-alan koulutusta
  • Kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Microsoft-järjestelmien, Azuren ja BI-työkalujen tuntemusta
  • Kykyä kommunikoida selkeästi ja sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi
  • Asiakaspalvelulähtöistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän isossa, jatkuvasti kehittyvässä IT-kokonaisuudessa. Kotipizza Groupissa pääset osaksi tunnetun brändin menestystarinaa ja iso yritys mahdollistaa erilaisia urapolkuja. 

Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, haethan tehtävää viimeistään 2.9.2019. Aloitamme hakijoiden läpikäynnin ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sharperin rekrytointikonsultti Sanna Minkkinen, p. 040 185 8710. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sharper.fi.

 

Lisätietoa Sharperista

Sharper on pohjoismainen asiantuntija-, esimies- ja PK-yritysten johtotehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi,  mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.